Little Love: Een nieuwe kleine liefde voor lichaam en geest

0
2198
Little Love Chocolade

Met mijn opmerkzaamheid en rauwe kracht geef ik je chocolade om verliefd op te worden. Mijn kleine grote liefde heb ik onlangs verspreid over Nederland. Dankzij mijn vegan mindful chocolade genieten lichaam en geest in harmonie en komen beiden meer dan ooit in de chocoladehemel. Ik dank mijn innerlijke kracht aan de bijna magische krachten van rauwe cacao en hoewel ik geen geraffineerde suiker gebruik, heeft kokosbloesemnectar een aanstekelijke zoetheid in mij. Wil je een beetje liefde? Ik verleid je met drie cacao smaakervaringen: Simply Dark, Salted Toffee en Triple Nut.

Lieve chocoladeliefhebber, hoe kunnen gevoelens een mooiere sensualiteit krijgen dan van een stuk chocolade? De bijna magische krachten van cacao beïnvloeden de mate van genieten. Hoe hoger het aandeel rauwe cacao, hoe magischer. Dat is allemaal mijn ziel. Want met minimaal 60% rauwe cacao geef ik niet alleen veel lust, maar open ik ook mijn hart en help ik innerlijke harmonie te vinden en de wereld in balans te houden. Dit is wat de inheemse bevolking van Zuid-Amerika geloofde.

Om je lichaam, geest en geweten nog gelukkiger te maken, ben ik 100% veganistisch en gezoet met natuurlijke kokosbloesem nectar. Mijn kleine liefde is niet alleen voor jou, maar ook voor onze aarde. Daarom doe ik het helemaal zonder plastic in de verpakking en haal ik mijn ingrediënten uit de directe handel. Je ervaart ook de magie van cacao in de smaak. Wees niet verbaasd, want ik ben rauw maar toch heerlijk. Mijn iets grovere structuur staat symbool voor de kracht van de natuurlijke cacao. Over de natuur gesproken, mijn 100% biologische ingrediënten geven vitale vitamines, mineralen en flavonoïden (rauwe cacao bevat 6x meer flavonoïden (antioxidanten) dan bijvoorbeeld blauwe bessen). Trouwens, ik ben ook een kleine boodschapper van liefde, want rauwe cacao zit ook vol natuurlijk opbeurende “liefdesstoffen” (fenylethylamine, theobromine, anandamide en trypthofaan).

Kortom: het is niet alleen qua smaak dat ik harten laat smelten, maar ik betover ook door mijn gave om iets goeds te doen voor lichaam en geest. Mijn geliefden vertellen over een aangename tinteling in de buikstreek als ze aan mij denken. Geen wonder: ik geef je ruimte om even in het moment te zijn en je over te geven aan het genot van je innerlijke balans! Of je nu snakt naar mijn repen of tabletten, je komt helemaal tot jezelf. Zo ziet mijn Little Love eruit in zijn drie varianten:

Simply Dark – Heerlijk milde pure chocolade met 68% cacao en een vleugje vanille voor een volle cacaosmaak zonder de bitterheid.

Salted Toffee – Een match made in heaven! Zoute zoetheid in perfecte harmonie met heerlijke rauwe chocolade.

Triple Nut – Onweerstaanbare lieveling is een combinatie van rauwe cacao met amandelen, hazelnoten en cashewnoten. Alles in één chocoladereep!

Compromissen behoren met mij tot het verleden, want ik geef je veel mooie dingen: een gelukkig lichaam in balans met je geest en geweten en veel liefdevolle gevoelens.

Met grenzeloze liefde, Little Love

P.S. Oh ja, je kunt me vinden bij de Albert Heijn XL en via ah.nl met de adviesprijs €2,89.