De Borstelman: Uw superhulp tegen groene aanslag en vervuiling!

0
4608
De Borstelman

Is uw terras of vlonder gevaarlijk glad geworden door groene aanslag en ook nog eens lelijk verkleurd? Neem dan vandaag nog contact op met De Borstelman. Uw vlonder, terras of oprit wordt op professionele en duurzame wijze gereinigd zonder deze te beschadigen.

De Borstelman uit Rotterdam weet er alles van. Een oprit die er door korstmos of groene aanslag niet uitziet of een houten vlonder die door algen spekglad is geworden. “Ik ben mij eens gaan verdiepen in de mogelijkheden die er zijn om groenaanslag te verwijderen.” In de bouwmarkt vindt je vooral agressieve en chemische middelen en ook een hogedrukspuit is geen slimme oplossing. De Borstelman kiest daarom voor een milieuvriendelijke oplossing die niet alleen werkt op houten vlonders, maar ook op tegels en terrassen: een speciale borstelmachine.”

HOE WERKT HET?

De Borstelmachine bestaat uit verschillende borstels. Door een verschil in hoogte van de borstels en de roterende bewegingen wordt het te behandelen oppervlak optimaal gereinigd. De borstels zorgen daarbij voor de reiniging van de ondergrond, terwijl de hoofdborstel tegelijkertijd een polijstende werking heeft. Er wordt alleen water gebruikt om de borstels hun werk te laten doen.

EENVOUD EN DUURZAAMHEID

Door de materiaalvriendelijke reiniging van De Borstelman heeft u minder onderhoudsbeurten nodig om uw vlonders, terrassen en tegels te onderhouden. “In tegenstelling tot een hogedrukreiniger, beschadigen de borstels bovendien de ondergrond niet. Dit voorkomt dat groenaanslag sneller terugkomt en moeilijker te verwijderen wordt.”

ONKRUID

De Borstelman heeft tevens een speciale machine voor het bestrijden van onkruid. Door met schoon kokend heet water (98°C) het onkruid te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft deze af. Deze methode is niet alleen effectief maar ook nog eens duurzaam. Op termijn zal uw straat hierdoor aanzienlijk minder last van onkruid hebben.

NODIG DE BORSTELMAN UIT

Wilt u, net als talloze tevreden bewoners in de regio Rijnmond, nog lang en veilig genieten van uw terras of vlonder? Nodig dan de Borstelman uit. Hij komt geheel vrijblijvend langs om bij u de vervuiling te inventariseren.

ANTISLIP VLONDEROLIE

Dankzij een samenwerking met Lodewijk Veiligheid en Comfort, kunt u na reiniging uw houten vlonder laten behandelen met Lodewijk Vlonderolie. Lodewijk Vlonderolie is een authentiek recept gebaseerd op diverse plantaardige oliën voor het jaarlijks beschermen en onderhouden van onder andere uw bankirai terras of vlonders. Bovendien maakt Lodewijk Vlonderolie door de toevoeging van glasparels uw vlonder of bangkirai terras antislip.

De Borstelman
Theo Laseromsstraat 6, Rotterdam
T. 06-54366894 E. info@deborstelman.nl
www.deborstelman.nl