Adverteren

BEREIK UW KLANT MET REX MAGAZINES

De meeste adverteerders in Nederland hebben een regionaal verzorgingsgebied. De meeste betaalde tijdschriften hebben daarentegen abonnees door het hele land. Veel van deze abonnees zijn echter niet bereid een grote afstand af te leggen. Zo blijkt uit onderzoek dat consumenten slechts bereid zijn om tot circa 25 kilometer rondom hun woonplaats te reizen. Dit betekent dat maar liefst 70-80% van de lezers voor u niet interessant zijn, terwijl u er wel voor betaalt. Met de gratis regionale magazines van Rex Magazines bereikt u daarentegen primair mensen in welstandsklasse A en B binnen uw verzorgingsgebied.

ONZE MERKEN

Onze Living magazines worden 4 keer per jaar helemaal gratis (selectief) huis-aan-huis verspreid in uw regio en komen dus direct bij uw potentiële klant terecht. U staat daardoor als adverteerder heel dicht bij de lezer. Daarnaast treft u onze magazines aan op leestafels (huisartsen, ziekenhuizen, kapsalons, sportcentra, etc.) in de regio zodat het bereik van uw advertentiecampagne nog vele malen groter wordt. Bovendien is elk magazine digitaal beschikbaar. De gemiddelde respons op een advertentiecampagne in onze magazines is dan ook bijzonder goed!

ONLINE DOORPLAATSING

Een selectie van de artikelen uit de printversies wordt elk kwartaal doorgeplaatst op onze eigen nieuwsportal. Hiermee wordt het bereik van uw mediacampagne bij Rex Magazines nog verder vergroot. Bovendien bieden wij diverse mogelijkheden tot het plaatsen van een banner op de portal tot aan een advertentie in onze digitale nieuwsbrief die 1x per kwartaal uitkomt.

ADVERTEREN?

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met één van onze Account Managers om samen een mediaplan op te stellen.

Cover Amersfoort Living editie 33 (najaar 2020)
Gouda Living editie 33 (voorjaar 2021)
Lansingerland Living editie 43 (zomer 2021)
Nesselande Living editie 57 (najaar 2021)
Zoetermeer Living editie 48 (winter 2021)