Body Line uw schoonheidssalon in Gouda

0
4604

Heeft u al verschillende behandelingen en producten achter de rug zonder het gewenste resultaat? Of bent u nog steeds op zoek naar die ene èchte oplossing voor uw huidprobleem en een eerlijk, professioneel en goed advies op maat? Body Line Gouda is gespecialiseerd in zichtbare huidverbetering, permanente make-up, mesotherapie, duurzaam ontharen en gezichtsverzorging. Kortom: behandelingen met een blijvend resultaat!

Als u een leven lang een mooie en stralende huid wilt, dan bent u bij Body Line aan het juiste adres. “Wij pakken uw huidprobleem namelijk bij de oorzaak aan”, vertelt Jessica van den Bosch. Body Line is aangesloten bij ANBOS en beschikt over een team van vijf gespecialiseerde en gediplomeerde schoonheidsspecialistes, die uw huid met zorg en precisie behandelen. In deze moderne en sfeervolle salon kunnen zowel dames als heren al meer dan 25 jaar terecht voor diverse behandelingen. “Wij werken niet met standaardbehandelingen”, benadrukt Jessica. “Er bestaan immers ook geen standaard huidtypes. Wij stellen een persoonlijk advies voor uw huid samen en vervolgens maken wij een behandelplan op maat waarin een huidcoach u intensief zal begeleiden.”

Venus Swan

De Venus Swan™ is volgens Jessica de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid maar ook voor het corrigeren van gezicht, nek en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. “Venus Swan maakt gebruik van multi-polaire geluidsgolven en magneetpulsen die een zachte en therapeutische warmtedeken over de huid leggen. Versteviging van de huid, rimpelreductie en vermindering van cellulitis worden bereikt doordat de multi-polaire geluidsgolven een thermische reactie in het weefsel veroorzaken die het natuurlijk herstelvermogen van de huid stimuleert.” Venus Swan behandelingen zijn bovendien non-invasief en pijnloos, en volgens Jessica vergelijken veel patiënten de behandeling met een hot-stone massage.

Pascaud-concept

Voor anti-aging maken de specialistes van Body Line gebruik van het biologische Pascaud-concept. Dit unieke concept vult volgens Jessica de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek. Pascaud verandert namelijk niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. Het concept is veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering. “Kortom, een jonger uiterlijk zonder drastische ingrepen, chirurgie of injectables. Je blijft je zelf, maar dan met een jonger spiegelbeeld.”

Permanente make-up

Permanent Make-up is dé manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect zitten. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer. Een behandeling is bovendien nagenoeg pijnloos. “Voor Permanente make-up worden pigmenten gebruikt op basis van plantenextracten, plus een desinfectie vloeistof, waardoor het pigment veilig ingebracht kan worden zonder allergische reacties”, legt Jessica uit. “Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de Voedsel en Waren Autoriteit en zijn allen goedgekeurd en veilig. Na verloop van tijd worden deze door het lichaam bijna geheel afgebroken. Dit in tegenstelling tot een tatoeage die altijd zichtbaar blijft.” De praktijk voldoet aan alle wettelijke eisen en heeft een vergunning van de GGD.

Body Line
Jan Luykenstraat 64, Gouda
T. 0182-519669
www.uwschoonheidssalon.nl

Fotografie: Joke Schut