Verzorgd en gestyled de zomer in met BULLDOG

0
2464
Bulldog Skin Care

Mannen houden van duidelijkheid. Niet moeilijk doen, maar snel en effectief handelen voor het beste resultaat. Dat geldt ook voor hun dagelijkse huidverzorging. BULLDOG begrijpt dat. De Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

BULLDOG ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. Ook aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt.

Alles wat een man nodig heeft

BULLDOG heeft een productlijn voor je huid, snor en baard. Hier een greep uit het assortiment:

Hi handsome: Original Moisturizer

Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.

Watch out: Original Face Wash

Deze face wash op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Double Power: 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner

Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt je baard. Kleine moeite, groot effect. Breng een kleine hoeveelheid aan, masseer goed in de baard en spoel uit. Gebruik hierna de Original Beard Oil of Original Beard Balm.

You’ve got the power: Original Beard Oil

Deze baardolie maakt jouw snor- en baardharen zacht en soepel. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Voor het beste resultaat gebruik je de olie in combinatie met de 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner en de baardbalsem.

Pimp my beard: Original Beard Balm

Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!

Over Bulldog

BULLDOG ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond speciaal voor mannen, die tevens waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. Na twee jaar uitgebreid ontwerp- en productonderzoek in een kleine slaapkamer in West-Londen, samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, maakte BULLDOG zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer. De producten hebben sindsdien verschillende prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. BULLDOG: a men’s best friend. www.bulldogskincare.com

Bulldog Skin Care

Winactie

Rex Magazines geeft in samenwerking met BULLDOG zes pakketten (bestaande uit aftershave, crème & baardcrème) weg. Stuur jouw antwoord op de onderstaande vraag voor 7 augustus 2020 naar info@rexmagazines.nl en maak kans op zo’n pakket van ‘a men’s best friend’: Wie zijn de oprichters van BULLDOG?