Voorkom gladde vloeren

0
2490
GripFactory

Jaarlijks belanden meer dan 24.000 mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren als gevolg van vochtigheid zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. Voorkom problemen en zorg dat úw vloer wel veilig is. Met de unieke Antislip Tegelspray van GripFactory wordt uw badkamervloer zonder ingrijpende aanpassingen of aantasting van uw tegels weer veilig beloopbaar.

GripFactory Antislip Tegelspray is dé onzichtbare antislipoplossing tegen gladde en / of vochtige tegelvloeren, trappen en andere oppervlaktes. GripFactory Antislip Tegelspray wordt zonder dieptereiniging direct aangebracht op de tegel. Na enkele minuten inwerken wordt deze geneutraliseerd met water. Middels deze eenvoudige werkwijze is het mogelijk om in relatief weinig tijd grote oppervlakten antislip te maken. De overlast is hierdoor minimaal en omdat er geen dieptereiniging noodzakelijk is, bespaart u ook nog eens op de kosten voor het antislip maken van uw vloer of trap. Antislip Tegelspray is verkrijgbaar in 100 ml en 500 ml.

GripFactory

Werking Antislip Tegelspray

De titaniummoleculen hechten zich in het oppervlakte van de tegel en zorgen voor een duurzame laag, die naast een antislipwerking ook bescherming biedt aan de tegel zelf. De behandeling tast het originele aspect van de tegel niet aan en daardoor is het resultaat niet zichtbaar, maar wel duidelijk voelbaar. Het systeem is uitermate geschikt voor keramische tegels, maar werkt ook op marmer en natuurstenen ondergronden. Door de unieke werkwijze (spray-spoel-klaar) bent u sneller klaar (minder overlast) en bespaart u enorm op de kosten. Het werkt binnen 5-10 minuten en is direct beloopbaar.

Over GripFactory

GripFactory is een internationale specialist op het gebied van innovatieve antislipoplossingen voor elke ondergrond. Wij leveren onze GRIP oplossingen aan groothandel, detailhandel, industrie, facility managers en eindgebruikers wereldwijd. Daarnaast bieden wij verschillende turn-key oplossingen op het gebied van antislip. De producten die wij bieden zijn door ons ontwikkeld of verbeterd. Wij kunnen hierdoor de scherpste tarieven bieden en specifieke aanpassingen aan het product voor uw toepassing zijn ook geen probleem.

Informatie

Wilt u ook een veilige badkamervloer zonder gevaar op uitglijden? Bel dan nu voor gratis advies 0348-203000 of ga naar de website www.gripfactoryantislip.com en krijg grip op gladde vloeren.

Lezersaanbieding

Voor de lezers van de tijdschriften van Rex Magazines heeft GripFactory een speciale lezersaanbieding: 10% korting bij aanschaf van Antislip Tegelspray. Gebruik hiervoor de code REX2020.