Truste Slaapcomfort: de pitstop voor de vitale dag

0
2602
Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Bij Truste Slaapcomfort begint voor iedereen de vitale dag. Een goede nachtrust is belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wie slecht slaapt krijgt al snel te maken met verschillende klachten. Een goed bed staat dus aan de basis van een gezonde nachtrust. Vaak wordt onderschat wat de rol van een bed, bedbodem en matras is. De pitstop voor de vitale dag begint bij Truste Slaapcomfort.

Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Voeding en beweging vormen essentiële elementen voor een gezond en gelukkig leven. In dit illustere rijtje hoort ook een goede nachtrust zodat de ochtend kan ontluiken met een uitgerust lichaam en een verkwikkende geest. De kwaliteitsbedden van Truste Slaapcomfort hebben in de afgelopen 15 jaar heel wat consumenten in Nederland en daarbuiten in een comfortabel dromenland gebracht. Uit de Beddenbranche Trendmonitor 2019 blijkt dat de consument online veel zoekt naar soorten bedden. Daarbij heeft verreweg het grootste deel van het zoekvolume betrekking op een boxspring. De afgelopen vier jaar werd er in Nederland gemiddeld maar liefst 188.250 keer per maand een zoekopdracht in Google uitgevoerd met de tekst ‘boxspring’ erin. Daarmee heeft bijna de helft van het zoekvolume naar soorten bedden betrekking op een boxspring. Op de tweede plaats staat het tweepersoonsbed met een aandeel van 10,4 procent in het zoekvolume. Een eenpersoonsbed heeft een aandeel van 8,4 procent in het zoekvolume. Bovendien is er veel behoefte aan een kwaliteitsbed, zo blijkt uit het aantal bezoekers dat Truste Slaapcomfort dagelijkse scoort. “De beste investering om van een goede nachtrust te kunnen genieten begint bij ons”, steekt Fred van der Veer van wal. Deze Amersfoorter stak jaren geleden zijn nek uit om zich te kunnen onderscheiden met dit slaapcomfortconcept. “Op slaapgebied hebben wij de beste merken in onze toonzaal die ruim 1500 vierkante meter beslaat.”

Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Boxsprings

De rondleiding in de toonzaal begint met onder meer de collectie van Pullman. Dit is een merk dat sinds 1858 op de markt is. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat hij en zij in een oase van sereniteit van de nachtrust gaat genieten. “De collectie boxspings valt uiteen in twee varianten”, aldus Van der Veer. “De Pullman Silverline collectie wordt gekenmerkt door een 23 cm hoge boxspring als comfortabele basis, waarop u uw persoonlijke Pullman bed samenstelt met een Pullman matras en eventueel nog een Comfort Topper van uw keuze. De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde Inside Pocket veer. Dit is een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. De eerste aanraking van het Pullman Goldline excellence matras is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. De boxspring heeft een stabiel en duurzaam houten frame, afhankelijk van uitvoering op vier of vijf poten. De stoffering van de hoofdborden en de boxsprings zijn afgewerkt met dubbelnaalds stikwerk en een hoogwaardig viscosedamast. Voorts vertegenwoordigen we het gerenommeerde merk Tempur. De drukverlagende matrassen van dit merk bieden herstel, comfort en rust. Dankzij visco-elastische materiaal vormt dit matras zich naar de contour van het lichaam.”

Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Luisteren

Terwijl de ontdekkingstocht in dromenland in spé aan de Brabantsestraat wordt voortgezet vertelt Van der Veer dat het de beddenbranche de afgelopen jaren de dekens behoorlijk heeft opgeschud. “Vergeleken met vroeger is er veel meer aandacht voor de klant door goed te luisteren en vervolgens een duidelijk advies te geven. Hoe maak je de juiste keuze tussen al die soorten bedden en matrassen? Wat past bij u? Wat is praktisch voor u? En wat geeft uw lichaam de beste ondersteuning tijdens het slapen? Aan dergelijke vragen koppelen wij het beste antwoord. Het antwoord is bijvoorbeeld te vinden bij elk merk dat wij vertegenwoordigen. Neem bijvoorbeeld Equilli. Alle matrassen van dit merk zijn ontwikkeld op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. De meer dan 20.000 metingen die we doorheen de jaren hebben uitgevoerd, bieden kennis over hoe een ergonomische matras moet worden opgebouwd. Gepersonaliseerd slapen in een dubbele matras? Geen probleem! Alle Equilli matrassen zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele maten. Zo kan je kiezen voor twee gepersonaliseerde matrassen op je verstelbare bedbodem of voor twee gepersonaliseerde matraskernen in een tweepersoonsmatras. Op een proefmatras kunnen wij op basis van metingen de juiste matras voor de consument fabriceren. Met een dergelijke services onderscheiden we ons. We garanderen persoonlijk en individueel comfort. Waar anderen stoppen gaan wij verder, net zolang tot het comfort helemaal voldoet.”

Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Dromerig

Truste biedt slaapbeleving. Elk kwaliteitsmerk biedt weer wat anders, zoals de Zweedse fabrikant Carpe Diem dat met een gepatendeerd slaapsysteem comfort biedt en de hoogste kwaliteit vooropstelt. De hoge kwaliteit wordt behaald door de drukontlastende eigenschappen van bedden. Het lijkt alsof je in de ruimte slaapt. Wie drukvrij slaapt, herstelt sneller. Daarnaast hebben we het bedconcept van Magnitude uit België. Vederzachte kwaliteit om heerlijk in weg te zinken. Let eens op de afwerking en stoffering. Chapeau!.” Na al dit moois heeft Truste Slaapcomfort ook nog een verdieping met topcollecties van Kuperus en VISpring. Als leverancier van slaapkamers kunnen de linnenkasten niet ontbreken. “Bovendien zijn we een begrip op het gebied van woninginrichting en maatwerk kasten. Laat je inspireren door onze specialisten en laat je droomkast realiseren. De kast wordt 3D ingetekend naar uw wensen en vervolgens bij u thuis ingemeten en gemonteerd door onze monteurs. In de showroom van Truste in Amersfoort kunt u de schuifdeurkast, inloopkast of draaideurkast op maat zien. Tot slot hebben we een Nolte-kasten studio. Kortom, we zijn niet voor niets de inspirerende pitstop om er alvast dromerig van te worden.”

Truste Slaapcomfort - Fotografie: Nico Brons

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl

Fotografie: Nico Brons