Stijlvol wonen: Haal het ‘wow-effect’ naar uw eigen woning.

0
2480

Bij Home Design vindt u meubels van topkwaliteit voor alle ruimtes in uw woning. De collectie bestaat uit moderne, traditionele en landelijke meubels en accessoires voor in uw woning. Laat u inspireren in de showroom in Bunschoten-Spakenburg of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Volgens Marralda Beukers van Home Design uit Bunschoten-Spakenburg is een interieur een samenspel tussen gevoel en passie. “Een huis moet echter bovenal leefbaar zijn en niet een klinische showroom worden. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur”, legt Marralda uit. “Uw woning is immers dé plek waar u zich thuis moet voelen.” Marralda en haar collega’s helpen u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. “Onze adviseurs ontwerpen in de stijl die bij u past, van modern tot tijdloos, van landelijk tot strak. En omdat wij naast meubels ook vloeren, keukens en raamdecoratie in ons assortiment hebben, kunnen wij u een totaalplaatje bieden.” U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen voor inspiratie in deze unieke woonwinkel in Midden-Nederland. Of maak een afspraak voor een stylingadvies op maat.

Wow-effect

Vijftien jaar geleden is Marralda gestart met Home Design, maar ook daarvoor had ze al veel affiniteit met interieurinrichting en styling. En wat begon als een kleinschalig project is inmiddels uitgegroeid tot een grote, sfeervolle interieurzaak met een regionale functie met klanten in binnen- en buitenland. Marralda is erg blij met deze ontwikkeling. “Nu kan ik echt laten zien wat ik doe en een ‘wow-effect’ bij mijn klanten creëren. En ik merk steeds weer dat eerlijk advies zeer welkom is. Wat het voor mij echter zo leuk maakt, zijn die inspirerende contacten met mijn klanten, die kunnen genieten van een fijn thuisgevoel en die ik mag helpen in een wereld van veel keus”, legt Marralda uit. Marralda krijgt dan ook regelmatig van klanten te horen dat zij ‘sfeer verkoopt’, En daar gaat haar stylinghart sneller van kloppen. “Want dat is precies wat ik met Home Design voor ogen had toen ik startte.”

Showroom

In de showroom van circa 2000 m2 treft u in schitterende stijlkamers tal van interieurideeën aan. Een bank die lekker zit én perfect past bij uw interieur. Een ronde tafel om intiem aan te dineren met familie en vrienden. Of gordijnen met een strakke waveplooi aan een zwartstalen railroede? “We gaan mee met de trend, maar volgen niet de massa. Zo hebben wij niet alleen een grote collectie die uit voorraad leverbaar is, maar we onderscheiden ons vooral op het gebied van betaalbaar maatwerk van bijvoorbeeld tafels, banken, verlichting en keukens. Alles is mogelijk qua uitvoering en afmetingen. En elke week komen er weer bijzondere accessoires binnen. Maar om het echt te ervaren moet je gewoon langskomen”, zegt Marralda met een brede glimlach.

Home Design Stijlvol Wonen
Zuidwenk 19 A/B, Bunschoten-Spakenburg
T. 033-2995184
www.homedesignstijlvolwonen.nl

Fotografie: Nico Brons