Fit & Vitaal in 30 minuten!

0
2533

Ben je op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan nu kennis met de eGym-Cirkel. Van Haren Sport & Wellness biedt een totaalconcept waarin sport, ontspanning en lifestyle worden gecombineerd. Naast de eGym-cirkel en een divers aanbod aan fitnessapparaten, biedt de club met Body&Mind lessen volop mogelijkheden om te ontspannen.

In deze moderne maatschappij kom je steeds minder aan jezelf toe. De stress neemt toe terwijl we ons lichaam steeds minder aanspreken. Gezond eten, een gezonde levensstijl en sporten houd je echter fit. En fit, echt fit zijn, betekent geen kwaaltjes, goed in je vel zitten en bergen energie hebben. Fit zijn betekent investeren in jezelf. Dit is waar de professionals van Van Haren Sport & Wellness het verschil maken. Het multifunctionele sportcentrum is gevestigd aan de Franciscusweg in Hilversum. Hier kun je individueel of onder begeleiding van gediplomeerde coaches werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. “Daarom hebben wij in ons aanbod ruimte voor body&mind lessen zoals yoga en pilates, en diverse vechtsporten. We hebben bewust gekozen voor een sfeervol onderkomen waar de leden werkelijk op hun gemak kunnen zijn en toch uitdagend genoeg kunnen trainen”, vertelt Bert van Haren.

Breed aanbod

“We willen passie en beleving in sport en gezondheid overbrengen”, legt Inge van Haren uit. Van Haren Sport & Wellness heeft alles in huis om optimaal van sport en lifestyle te kunnen genieten. De zalen bieden plaats aan groepslessen, personal training en fitness. Het sportcentrum maakt het plaatje compleet door een unieke wellness-component. Zo kun je na het sporten ook nog eens genieten van de sauna’s en stoomcabines. “Dit is wat veel leden als ‘Het Toetje’ ervaren”, glimlacht Inge.

eGym: fitness 2.0

Voor wie in korte tijd maximaal resultaat wil behalen is de eGym-cirkel een heuse aanrader. De eGym-cirkel is een slimme combinatie van acht innovatieve en volautomatische fitnesstoestellen. Tijdens de eerste training stelt de eGym-coach alle toestellen voor je in. Je kunt daarbij denken aan leeftijd, gewicht, kracht en zitpositie. Hierdoor wordt voorkomen dat je jezelf overbelast. Deze gegevens worden op een persoonlijke chipkaart opgeslagen en bijgehouden. In slechts 30 minuten (twee rondjes van 15 minuten) werk je onder begeleiding van je coach een effectieve training af. Tijdens het wisselen van toestel geeft je coach tips en advies. Na elke zes trainingen doe je opnieuw een krachtmeting en krijg je een nieuw uitdagend programma voor de volgende zes trainingen. Dit is dus een groot verschil met regulier fitness waar je zonder begeleiding traint. Voor het beste resultaat adviseert Bert om minimaal twee keer per week de eGym-cirkel te doen. “De eGym-cirkel is niet alleen effectief en leuk, maar ook nog eens geschikt voor alle leden. Of je nu jong of oud, dik of dun bent. Met de eGym behaal je in korte tijd veel resultaat.”

Sportieve achtergrond

Inge en Bert zijn nog dagelijks in het sportcentrum te vinden. Zij zijn naast ondernemer ook liefhebber van de sporten en lessen die worden gegeven. Inge richtte in 1983 de nationale aerobic bond op. Nadat zij aan diverse kampioenschappen had deelgenomen, werd ze later jurylid bij EK’s en WK’s. Bert is 20 jaar bondscoach van de Judo Bond Nederland geweest. Hij was verantwoordelijk voor de afdeling Jiu-Jitsu en onder zijn leiding heeft Nederland veel prijzen gewonnen.

Interesse?

Wilt u meer weten over dit unieke sportcentrum in Hilversum, dan is een bezoek zeer aan te raden. Neem contact op voor een gratis proefles en proef de sfeer bij deze bijzondere club.

Van Haren Sport & Wellness
Franciscusweg 247, Hilversum
T. 035-6237144
www.vanharensport.nl

Fotografie: Nico Brons, e.a.