Professionele oplossingen met een persoonlijke touch

0
2430
New Life Computers - Fotografie Nico Brons

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een computer. Maar pas wanneer er een probleem optreedt, merken we hoe afhankelijk we van ons digitale kameraadje zijn geworden. Zit u ook met uw handen in het haar? Of bent u toe aan een nieuwe ‘desktop’ of laptop, dan bent u bij de computer experts van New Life Computers in Amersfoort aan het juiste adres.

New Life Computers is een dynamisch bedrijf dat al 20 jaar gespecialiseerd is in het leveren van nieuwe computers en laptop’s. “We zijn ooit begonnen met het repareren en leveren van gebruikte computers”, vertelt eigenaar Ed Winters. “Vroeger werden computers sneller weggegooid in plaats van gerepareerd. Deze computers gaven wij dan een nieuw leven.” Inmiddels verkoopt het bedrijf voornamelijk nieuwe computers, maar is de oorsprong niet vergeten. Zo ondersteunt New Life Computers onder meer het werk van de Stichting Liaison in Bosnië. Maar ook dichter bij huis worden ‘refurbished’ computers ingezet bij mensen in de samenleving die menen recht te hebben op een computer en dit helaas niet kunnen bekostigen.

New Life Computers - Fotografie Nico Brons

Advies bij de aanschaf

New Life Computers levert zowel aan particulieren als ook aan kleine bedrijven. Alle computers worden geheel naar wens van de klant gemaakt. Dus koopt u voor het eerst een computer of u bent op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? Wat de reden ook is voor de aanschaf van een computer, er zijn volgens Ed veel punten waar u op moet letten, van processor tot harde schijf en van videokaart tot randapparatuur. Goed advies op maat is dan ook belangrijk. “Ik hoor regelmatig van klanten dat ze bij de grote elektronicazaken het gevoel hebben dat ze iets wordt aangesmeerd. Verwacht bij ons geen flitsende showroom, maar reken ons af op ons advies en onze prestaties. Wij leggen u graag uit welke aspecten voor u van belang zijn, zodat de computer die u koopt past bij uw gebruik en behoeften. Computers zijn er immers in allerlei soorten maten en variëren sterk in hun prestaties”, legt Ed uit. “Bovendien heeft niet iedereen per sé een dure computer nodig. Wij helpen u de juiste oplossing te vinden.” Het team van Ed vraagt daarom altijd expliciet waar de computer voor gebruikt gaat worden en tijdens de installatie worden desgewenst uw oude gegevens overgezet en verschijnt op het inlogscherm gewoon uw naam in plaats van de standaard ‘Gebruiker’ aanduiding. Deze individuele werkwijze heeft zijn vruchten afgeworpen en de afgelopen jaren is het aantal klanten uit Amersfoort en omgeving fors gestegen. “Ook bij reparaties en onderhoud is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk. Zeker als dit wordt gecombineerd met scherpe tarieven.”

NUC MINI PC populair

De traditionele PC met een grote kast heeft de afgelopen jaren danig aan marktaandeel ingeboet. Steeds vaker koos de consument voor een all-in-one oplossing. Met de NUC Mini PC is daar nu een compact alternatief bijgekomen. “Dankzij het kleine formaat past de Intel® NUC Mini PC overal op, onder, in en tussen. Door de geringe afmetingen zou u bijna vergeten dat u een PC in huis haalt die snel genoeg is voor alledaagse taken. En dankzij de meegeleverde VESA-adapter kunt u de NUC Mini PC achter een televisie of monitor hangen.”

New Life Computers - Fotografie Nico Brons

Betere service vindt u nergens

“New Life Computers is er voor u”, benadrukt Ed. “Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om het ophalen van uw computer, het loskoppelen van uw systeem, of het geven van een korte uitleg over Windows. Wij helpen u graag en op een begrijpelijke manier.” Bij reparaties staat het team van New Life Computers klaar voor een deskundig advies en is men in staat om vrijwel alle reparaties vakkundig op te lossen. Dit kan zijn op locatie bij de klant of in de winkel van New Life Computers aan de Albert Schweitzersingel in Amersfoort. Bij hardware defecten wordt er een passend advies gegeven over vervanging van losse onderdelen of advies voor nieuwe apparatuur. “En kunnen we u niet direct helpen, dan krijgt u van ons gewoon een leenlaptop mee, zodat u in ieder geval verder kunt.”

New Life Computers - Fotografie Nico Brons

New Life Computers
Albert Schweitzersingel 303, Amersfoort
T. 033-4571775
www.newlifecomputers.nl

Fotografie: Nico Brons