Ceulen Klinieken als expertisecentrum voor zweetbehandelingen!

0
2403
Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken is gespecialiseerd in zweetproblematiek. Binnen onze Zweetpoli behandelen wij uiteenlopende vormen van overmatig zweten.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij uw zweetprobleem, gaan we graag het gesprek met u aan. Zo kunnen wij gericht uw situatie bespreken. Op die manier kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste zweetbehandeling. Ceulen Klinieken kenmerkt zich met de volgende punten:

– Specialistische Zweetpoli met ruim aanbod aan verschillende type zweetbehandelingen
– 4 vestigingen in Nederland: Amersfoort, Breda, Helmond en Schiedam
– Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) met een WTZi-toelating (Wet toelating zorginstellingen)
– Uitgebreid team van dermatologen en huidtherapeuten
– 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar (spoed en nazorg)

U kunt bij Ceulen Klinieken ook terecht voor dermatologische behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Denk hierbij aan de behandeling met miraDry. miraDry is de definitieve oplossing tegen okselzweten. Dermatoloog Ceulen: “met een techniek die vergelijkbaar is met de magnetron techniek, worden zweetklieren in de oksel verhit, totdat ze stuk gaan. Zweetklieren die weg zijn, komen nooit meer terug. De hitte waarbij dit gebeurt geeft een oncomfortabel gevoel. Daarom wordt de huid plaatselijk verdoofd en voelt de patiënt er helemaal niets van”. Sinds 2014 wordt de miraDry behandeling bij Ceulen Klinieken op de locaties Helmond en Breda uitgevoerd. Ruim 500 patiënten hebben zich bij Ceulen Klinieken met miraDry laten behandelen. “We spreken met recht over een behandeling die eigenlijk zonder noemenswaardige uitzonderingen leidt tot heel tevreden patiënten”. Vanaf heden kunt u ook terecht op de vestiging van Ceulen Klinieken in Amersfoort Vathorst voor behandeling met miraDry. “Onze ervaren specialisten van Ceulen Klinieken staan van consult tot en met nazorg voor u klaar”.

Ceulen Klinieken

Ceulen Klinieken: net dat stapje extra!

Ceulen Klinieken belooft dat u de beste dermatologische zorg krijgt die er in Nederland beschikbaar is, voor ieder huidprobleem, voor iedere aambei en ook voor iedere spatader. Ceulen Klinieken kent geen lange wachtlijsten. Behandelingen waarvoor een medische indicatie bestaat worden 100% vergoed door iedere Nederlandse zorgverzekeraar.

Ceulen Klinieken is lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN-keurmerk). Het ZKN-keurmerk is aan Ceulen Klinieken uitgereikt omdat er aantoonbaar sprake is van medisch specialistische zorg die van hoge kwaliteit is, er persoonlijke aandacht is voor de patiënt, de wachttijden kort zijn en de patiëntveiligheid goed georganiseerd is. Tot slot verleent Ceulen Klinieken uitstekende service en nazorg. Dit houdt onder andere in dat Ceulen Klinieken 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor haar patienten in het geval dat er een medische spoedsituatie is die niet kan wachten tot de volgende werkdag.

Ceulen Klinieken

Geen wachtlijsten

Dr. Ceulen hoeft niet lang na te denken over de vraag wat patiënten het prettigst vinden. Hij krijgt dat namelijk veelvuldig te horen. “Aandacht en snelheid!” Het eerste consult vindt meestal binnen één week plaats en omvat bij ons, indien noodzakelijk, tevens de onderzoeken en het maken van een behandelplan. Dat is veel sneller dan mensen gewend zijn!

100% vergoed door alle zorgverzekeraars!

Medische zorg bij deze zelfstandige polikliniek wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars. Ceulen vertelt: “Zo zijn de zorgverzekeraars erg tevreden over de hoge kwaliteit van de zorg die door onze specialisten worden geleverd. Het resultaat is dat zorgverzekeraars ieder jaar weer meer zorg inkopen bij Ceulen Klinieken. Een kroon op ons werk! De patiënt betaalt bij Ceulen Klinieken niets, afgezien van het gebruikelijke eigen risico. ‘100% vergoed’ is bij ons een gevleugelde uitspraak.”

De beste zorg

“En dan de aandacht. Patiënten zeggen vaak: ‘Jullie luisteren tenminste naar me’. Dat doen onze specialisten heel bewust. We behandelen niet de moedervlek, we behandelen een mens met een verhaal. Als Ceulen Klinieken willen we nog een schep bóvenop de service doen. Een persoonlijke ontvangst, prettige onderzoeks- en behandelruimten, hypermoderne materialen, een echt luisterend oor van iedere professional die bij ons werkt en veel flexibiliteit in de agenda. Onze patiënten worden persoonlijk begeleid.”