Wooninspiratie bij Kok Interieurs

0
2609
Kok Interieurs - Fotografie Nico Brons

Interieurwinkel Kok Interieurs biedt een veelvoud aan inspiratie op het gebied van meubilair, woningstoffering en woonaccessoires. Wonen is genieten bij deze inspirerende interieurzaak in Putten.

De werkwijze van Jan en Willy Kok, al sinds ruim 35 jaar eigenaar van Kok Interieurs, kenmerkt zich door passie en gedrevenheid. Het vak zit dan ook diep in de familie Kok geworteld. Jan’s opa handelde al in tweedehands meubeltjes en na de oorlog begon de vader van Jan een winkel. Jan hielp op dertienjarige leeftijd al mee in de winkel en is inmiddels al ruim 50 jaar aan de zaak verbonden. Sinds 23 jaar is Kok Interieurs aan de Gervenhof in Putten gevestigd. Al die jaren weten Jan en Willy met enthousiasme en vakkennis hun team te motiveren. Vakkundigheid, creativiteit, passie en klantgerichtheid komen samen in een allround team dat u graag van passend advies voorziet.

Kok Interieurs - Fotografie Nico Brons

Totaalplaatje

De collectie van Kok Interieurs bestaat uit meubelen, vloeren, verlichting, zonwering, interieurstoffen, traplopers, verf, behang, vloerkleden en woonaccessoires. Mooie meubelen van exclusieve merken zoals Baan, Metropole by Baan, Keijser & Co, Maries Corner, Michel Ferrand, Lujosa, Haros, Duresta, By-boo, Sevn, Eleonora, Richmond en Tetrad. “Stoelen, banken en fauteuils zijn geheel naar eigen keuze in leer of stof uit te zoeken. Wij maken uw interieur compleet met prachtige vloerkleden, gordijnen, decoratie , behang en verschillende soorten muurverven”, vertelt Willy. In de uitgebreide showroom in Putten treft u in schitterende stijlkamers tal van interieurideeën aan. Van een bank die lekker zit én perfect bij uw interieur past tot een tafel om intiem aan te dineren met familie en vrienden. Kortom, voldoende inspiratie onder één dak om uw droominterieur te realiseren. Elke week komen er bovendien weer bijzondere accessoires binnen. “Hiermee kunt uw huis compleet afstylen”, vertelt styliste Mariska enthousiast. “Ik ga regelmatig met een bus vol prachtige accessoires bij klanten langs om het plaatje af te maken.”

Kok Interieurs - Fotografie Nico Brons

Persoonlijk advies

Gratis interieuradvies op maat? Passend bij uw huidige woonsituatie en natuurlijk ook binnen uw budget. Klinkt dat als een droom? Niet bij Kok Interieurs in Putten. “Wij helpen u graag met een inrichting die overeenkomt met uw eigen smaak, mogelijkheden en wensen”, vertellen stylisten Mariska en Nelleke. “Met behulp van een plattegrond maken wij een 3D-tekening met een voorstel van de indeling van de ruimte. Hierbij kan bestaand meubilair worden ingepast.” Ter ondersteuning krijgt u bovendien advies over het gebruik van geschikte kleuren. “Het resultaat: een passend interieuradvies, waarbij we rekening houden met uw eigen smaak en uw eigen woonwensen. Want een huis dat voelt als een thuis; dat willen we toch allemaal?”

Kok Interieurs - Fotografie Nico Brons

Kok Interieurs
Gervenhof 35, Putten
T. 0341-353786
www.kokinterieurs.nl

Fotografie: Nico Brons