Afslankstudio Gracili

Wil je nu eindelijk eens je streefgewicht behalen? Wil je tot op hoge leeftijd fit en energiek zijn? Wil je veel minder last hebben van vermoeidheid, een te hoge bloeddruk en allerlei andere vervelende klachten? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans en zorgt voor een betere insuline afgifte en voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart & vaatziekten. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili.

HOE WERKT EEN PERSOONLIJKE VOEDINGSPLAN?

Een persoonlijk voedingsplan brengt jouw “lichaamschemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook díe voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Jouw persoonlijke voedingsplan brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand van toepassing.

WAARDOOR BEREIK JE MET EEN PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN GEWICHTSVERLIES?

Door het Persoonlijk Voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Op basis van 37 gemeten bloedwaarden wordt er een voedingsplan opgesteld die helemaal is aangepast aan jouw unieke situatie! Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

WELKE VERBETERINGEN VAN DE GEZONDHEID BEREIK JE MET EEN PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met regelmatige, geschikte beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht. Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel door Metabolic Balance®, dat wil zeggen dat je huid strak en glad blijft.

WANNEER MOET IK BESLIST MET HET METABOLIC BALANCE®-PROGRAMMA BEGINNEN?

Deelnemen aan het programma is voor jou zinvol en waardevol:

  • als jouw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en je op een gezonde manier wilt afvallen;
  • als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als diabetes type II, reuma, chronische migraine, te hoge cholesterol waarden, vetstofwisselingsstoornissen, hoge bloeddruk en andere welvaartsziekten
  • als je, ongeacht je leeftijd, energiek en fit wilt zijn en blijven met een groot uithoudingsvermogen

WORDEN DE KOSTEN VERGOED?

Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili is orthomoleculair therapeut en gediplomeerd gewichtsconsulente aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel zorgverzekeraars vergoeden orthomoleculaire/voedingsconsulten gericht op verlichting van klachten en/of overgewicht door aanpassing van de voeding. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking en gaat daardoor niet ten koste van het eigen risico. Door nu te starten, plannen we zowel consulten in in 2018 als in 2019, en kan je gebruik maken van de vergoeding door de verzekering van beide jaren. Met een beetje geluk betaal je uiteindelijk zelf helemaal niets meer bij. Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren of jouw aanvullende verzekering (een deel van) de kosten vergoed!

ERVARINGSDESKUNDIGE

Afslankstudio GraciliAls eigenaresse van Afslankstudio Gracili wil ik graag elke methode eerst zelf ervaren voordat ik deze aan klanten aanbied. Zo heb ik ook aan de hand van mijn eigen bloedwaarden een voedingsplan op laten stellen en dit heel secuur gevolgd. De resultaten overtroffen mijn stoutste verwachtingen: na twee weken had ik een gewichtsafname van ruim 5 kilo bereikt. Dit terwijl ik niet val in de categorie overgewicht en ook inmiddels een leeftijd heb bereikt waarbij het afvallen niet meer ‘vanzelf’ gaat. Eerlijk is eerlijk: ik heb mezelf behoorlijk wat ontzegd en sleepte mijn weegschaaltje overal mee naar toe om het programma exact te volgen. Ook had ik bewust de strenge fase ingepland in een periode dat ik geen verjaardagen of etentjes buitenshuis had. Na die strenge fase was er weer meer ruimte om af te kunnen wijken. Ik heb geen moment een hongerig gevoel gehad en voelde me prima. Nu heb ik zelf geen klachten, maar het mooie van dit persoonlijk voedingsplan is dat je je snel weer beter gaat voelen en een te hoge bloeddruk al heel snel omlaag zal gaan. Inmiddels heb ik al de nodige klanten begeleid bij deze methode en rijgen de succesverhalen zich aaneen. Klanten die in 1 maand tijd een gewichtsafname van 10 kilo bereiken zijn geen uitzondering! Graag wil ik ook jou begeleiden om je weer fitter, energieker en ‘lichter’ te gaan voelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek.

Afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili
Zielhorsterweg 83, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl