Dokter André nu ook in Huizen

0
3191
Dokter André Beautyworld

Dokter André (zo werd hij als co-assistent genoemd en die naam is hij blijven gebruiken) voert al sinds begin 2012 een cosmetische praktijk in Almere van waaruit hij ook in diverse beautysalons zijn cliënten blij kon maken met zijn behandelingen. Sinds kort beschikt Dokter André nu ook over een praktijk in Huizen van waaruit hij zijn cliënten behandelingen met botox, fillers en HiFu aanbiedt.

Dokter André BeautyworldDokter André was al enige tijd actief in de Gooi- en Vechtstreek. Omdat hij echter geen eigen praktijk had in deze regio, werkte hij intensief samen met diverse Health & Wellness locaties. “Onlangs deed zich de mogelijkheid voor om een eigen praktijk te starten in een pand aan de Haarstedelaan waar eerder ‘In Perfecte Staat’ en ‘Helen’s Nails’ gevestigd waren. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken”, glimlacht Dokter André. Cliënten uit Huizen en omstreken kunnen nu van maandag tot en met zaterdag bij hem terecht voor een gratis en vrijblijvend consult eventueel gevolgd door een behandeling. “Ik heb gemerkt dat veel mensen na het consult vaak direct de knoop doorhakken en een behandeling met botox of fillers willen. Deze twee behandelingen lenen zich daar uitstekend voor. Andere behandelingen zoals bijvoorbeeld HiFu komen hiervoor niet in aanmerking”, benadrukt Dokter André. “Dan wordt er een nieuwe afspraak ingepland waarop de behandeling kan plaatsvinden.”

WAT IS BOTOX?

Botox® is een merknaam voor één van de verschillende soorten BOtulineTOXines die gebruikt kunnen worden als medicijn of al als cosmetisch middel. “Er zijn echter ook BOtulineTOXines van andere fabrikanten die officieel geen botox heten maar in de volksmond toch botox genoemd worden”, legt Dokter André uit. Dokter André gebruikt de BOtulineTOXines van Bocouture en van Azzalure. “Dit zijn twee fabrikanten die hoog staan aangeschreven en kwaliteit voorop stellen.” Over het algemeen wordt botox gebruikt voor rimpels boven de neus, rimpels in het voorhoofd en de kraaienpootjes, maar ook voor het tegengaan van tandenknarsen en verschillende vormen van hoofdpijn is botox bijzonder effectief gebleken. “Door botox in te brengen worden de spiertjes welke voor de rimpels zorgen inactief waardoor deze rimpels verminderen en vaak zelfs verdwijnen. De werkingsduur is individueel. Net als bij pijnstillers heeft de een weinig en de ander veel nodig of een andere pijnstiller”, legt Dokter André uit. “Voor een goed resultaat is het wel verstandig de behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen, want de botox wordt weer afgebroken waardoor het effect verdwijnt.”

WAT IS EEN FILLER?

Een filler is een vuller en heeft dus een heel andere werking dan botox. De fillers welke tegenwoordig het meest gebruikt worden zijn als lichaamseigen te beschouwen omdat deze stoffen van nature al in het lichaam aanwezig zijn. Er zijn zeer veel merken fillers op de markt en Dokter André heeft de meest bekende (Stylage, Belotero en Radiesse) in de afgelopen jaren tot volle tevredenheid van zijn cliënten gebruikt. “Fillers kunnen voor tal van toepassingen worden ingezet., maar het meest gevraagd zijn toch de neuslippenplooien (van neus naar mondhoek), de lippen, de marionettelijntjes (van mondhoek naar kin), de wangen, de jukbenen en de slapen. Afhankelijk van de cliënt is het effect tussen de zes en 18 maanden zichtbaar.

WAT IS HIFU?

HiFu (ook wel Ultherapie genoemd naar het eerste apparaat de Ulthera® waarmee deze behandelingen werden uitgevoerd) is een behandeling zonder naalden waarbij door ultrasoon geluid van een bepaalde intensiteit warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Door deze warmte ontstaat lichte niet-waarneembare schade welke hersteld wordt door de vorming van nieuw collageen en het herstructureren van het aanwezige collageen. HiFu kan in het hele gezicht en de hals of alleen die gebieden waar huidverstrakking gewenst is, worden toegepast. Door deze (meestal) éénmalige behandeling wordt de huid in de maanden na de behandeling langzaamaan weer strakker waardoor bijvoorbeeld de kaaklijn weer strakker wordt. “De werking van een HiFu-sessie wordt individueel bepaald. Het maximale effect wordt bereikt na drie tot vijf maanden en blijft gemiddeld 18 maanden aanwezig”, aldus Dokter André.

VOOR WIE IS HIFU?

Een HiFu-behandeling is volgens Dokter André vooral geschikt voor mensen die graag een strakkere huid met minder rimpels willen en die geen behandelingen met een mes of injecties willen. “Ik merk dat veel mensen een natuurlijke aversie tegen een medische ingreep hebben. En dat is ook begrijpelijk, want elke ingreep brengt bepaalde risico’s met zich mee. Bij de Hi-Fu-behandeling zijn die risico’s er niet. Bovendien is de kans op eventuele bijwerkingen minimaal”, benadrukt Dokter André.

WAAROM NAAR DOKTER ANDRÉ?

Er zijn tal van redenen om een behandeling door Dokter André te laten uitvoeren. Zo neemt hij bijvoorbeeld uitgebreid de tijd voor je zowel in het gesprek als bij de behandeling. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring, werkt hij zeer zorgvuldig en streeft hij het bereiken van een natuurlijk effect na. Geïnteresseerd? Maak dan direct een afspraak of bezoek de website voor meer informatie.

Dokter André Beautyworld
Haardstedelaan 3, Huizen
Veluwezoom 5, Almere
T. 06-47873788
www.dokterandrebeautyworld.nl