Landgoed Artihove/Vidaa

0
3379
Landgoed Artihove/Vidaa

Vidaa – The Island of Being, op landgoed Artihove/Vidaa, is een unieke locatie in de omgeving van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse mogelijkheden. Rust, harmonie en balans staan bij ons centraal, zowel op werk als op privégebied. Bij Vidaa kunt u vergaderen, trouwen, uit eten, feesten en genieten. Reduceer stress met een wandeling over ons prachtige landgoed. Bij restaurant, Het Wapen van Vidaa, kunt u heerlijk uit eten en genieten van de natuur. Een lunch, diner, High Tea, High Wine of een kopje koffie met gebak? U bent van harte welkom in ons restaurant.

ARTIHOVE

Bij Artihove kunt u inspiratie vinden om een bijzonder geschenk in de vorm van een kunstobject te geven.De kunstenaars van Artihove vervaardigen creatieve en kunstzinnige beelden en geschenken in verschillende materialen. De gedachte van waaruit het object is ontwikkeld, is terug te vinden in de vormgeving en de bijpassende motivatiekaart. Het geheel vormt een stijlvol, tijdloos geschenk met een persoonlijke betekenis. Bij Artihove kunt u terecht voor onder andere relatiegeschenken, kerstpakketten, jubileumgeschenken en grote objecten. Ook voor iets bijzonders voor in huis kunt u bij Artihove terecht. De Artihove woonlijn bestaat uit exclusieve en authentieke producten, zoals kandelaren, schalen, snijplanken en kaarsenplateau’s. Het is tevens mogelijk om kunst, of een kunstgeschenk, geheel op maat te laten vervaardigen. Kunst in opdracht biedt u de mogelijkheid om op een unieke en blijvende manier te communiceren. Een kunstenaar verwerkt uw boodschap, kernwaarden of bedrijfsvisie in een ‘one of a kind’ object of gebruiksvoorwerp.

BEELDENPARK EN SHOWROOM

Op ons landgoed in Bergschenhoek (ten noorden van Rotterdam) kunt u honderden kunstobjecten, sculpturen, tuinbeelden, schilderijen, glasobjecten, sieraden en decoratieartikelen bekijken in de beeldentuin van ruim 30.000 m2 en in een ruime showroom. Artihove is gelegen in het prachtige recreatiegebied De Rottemeren. Het is zeker de moeite waard om een heerlijke wandeling te maken in een inspirerend gebied vlakbij de Randstad.

VERGADER- EN FEESTLOCATIE

Heeft u binnenkort iets te vieren? Vidaa is zeer geschikt voor jubilea, verjaardagen en teamuitjes. Wij hebben verschillende locaties beschikbaar, afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten. Voor de zakelijke markt kunt u ook bij Vidaa terecht. Wilt u rust en ontspanning tijdens uw meeting? Onze vergaderlocaties in een natuurlijke omgeving brengt u wat u nodig heeft!

TROUWLOCATIE

Daarnaast is het droomeiland een prachtige locatie om uw huwelijk te voltrekken. De romantisch versierde bruggen, de Mongoolse Ger, het prieel in het bos en het pontje maken het eiland uniek en geschikt voor uw bruiloft! Voor meer info kunt u contact opnemen met info@vidaa.nl of bellen naar 010-5096071.