Culinair genieten in een historische setting

0
3596
The Hospitality Club - Culinair genieten in een historische setting

In hartje Rotterdam, gevestigd in het Westelijk Handelsterrein, een uniek complex van pakhuizen gebouwd in 1894, bevindt zich The Hospitality Club. Drie aaneengeschakelde pakhuizen, mooi ingerichte ruimtes die zowel geschikt zijn voor een zakelijk als een particuliere bijeenkomst. Denk hierbij aan een productpresentatie, private dinner, bijeenkomst, borrel, teambuilding of bruiloft, alles is mogelijk. Met als uitbreiding de extra pakhuizen in het Westelijk Handelsterrein en een prachtige binnentuin op loopafstand is het zelfs mogelijk tot 1500 personen een evenement te organiseren. Deze locatie is oprecht een bijzonder stukje in Rotterdam te noemen.

ROYAL CLASS AAN ZEE

Bovenop het laatste stukje duinen in Scheveningen is wederom nog een historische, bijzondere en zelfs koninklijke locatie te vinden, onder de naam van Paviljoen de Witte. Dit prachtige neoclassistische pand is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem 1 die dit ‘buitenhuis’ als verjaardagscadeau schonk aan zijn echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Sinds 1911 is het pand eigendom van de Nieuwe of Littéraire Societeit de Witte. Zij gebruiken het Paviljoen in de zomermaanden, juni, juli en augustus van maandag t/m vrijdag ook als buitenhuis voor hun leden die er kunnen lunchen of dineren. Alle overige maanden van het jaar en de weekenden in de zomer is dit prachtige pand exclusief af te huren voor het organiseren van een bedrijfsevenement of particuliere bijeenkomst en is het een zeer populaire trouwlocatie. Bij het pand bevind zich een prachtig privé terras met uitzicht over de boulevard van Scheveningen en kunnen de gasten hun auto parkeren op het privé parkeerterrein wat een luxe is in het drukke Scheveningen.

BEVLOGEN EN ERVAREN

Deze twee bijzondere locaties worden respectievelijk sinds 2011 en 2014 geëxploiteerd door Eric van Abbe. Tevens eigenaar van Pazazz Event Organizars, een exclusief label voor catering & events op locatie. Geen onbekende in de wereld van evenementen organisatie en catering. Eric van Abbe beschouwt zichzelf als een ervaren manager en consultant in de facilitaire dienstverlening, horeca & evenementen branche. Ooit begon hij in de horeca met een bijbaantje in verschillende restaurants. Van 1994 tot 1998 stuurde hij een bar, restaurant en hotel aan in de Franse alpen in een bekend skigebied. Vanaf 1998 begon hij bij een Rotterdams cateringbedrijf en heeft succesvol een aantal disciplines leren beheersen binnen deze branches waarvan dienstverlening, sales & en marketingmanagement de voornaamste zijn. Eric kenmerkt zich als een expert op het gebied van acquisitie, relatie onderhoud, accountmanagement en het verbeteren van bedrijfsprocessen met betrekking tot het runnen van vaste exploitaties in de Leisure sfeer. Na een lange periode werkend als Sales & marketing manager voor verschillende werkgevers, was het tijd om in 2007 zijn eigen bedrijf Pazazz Event Organizars te starten. Inmiddels in het bedrijf uitgegroeid met The Hospitality Club (2011), Paviljoen de Witte (2014), een partnership in Brunotti Beach Club (2016) en is hij het eerdere label Pazazz aan het uitrollen als volwaardig concurrerend partner op het gebied van Catering & Events op locatie.

The Hospitality Club
Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam
T. 010-2762479
www.thehospitalityclub.nl

Paviljoen De Witte
Pellenaerstraat 4, Den Haag
T. 070-240 02 34
www.paviljoendewitte.nl