Persoonlijk Slaapadvies

0
3221
De Vos Burchart - Persoonlijk slaapadvies

Slaapexperts zijn het met elkaar eens. Als u bij uw volle positieven en in een goede stemming, creatief en de hele dag vol energie wilt zijn, dan moet u minstens een derde van uw leven slapen. En dankzij een deskundig slaapadvies kunt u nu zo uitgerust wakker worden dat u weer met volle energie de dag kunt beginnen. Bram de Vos Burchart weet daar alles van. Hij is al meer dan 38 jaar slaapspecialist in Schiedam. In zijn winkel op de Hoogstraat in het centrum van Schiedam verkoopt hij de betere beddenmerken zoals Auping, Beddelicious LeDorm en Swissflex. “Ik verkoop echter geen merken, maar ik verkoop slaapcomfort. Daarbij staat uw toekomstige matras centraal en is het merk daarbij ondergeschikt”, benadrukt Bram. Wel staan de merken LeDorm en Beddelicious met de diverse instelbare mogelijkheden en de unieke slaapgarantie op het gebied van ergonomische boxsprings en matrassen hoog in het vaandel bij Beddenspecialist De Vos Burchart.

SLAAPADVIES VOOR IEDEREEN

Kennis over slaap, is net als kennis over voeding en lichaamsbeweging van belang voor uw gezondheid, geluk en prestatievermogen. Kortom voor de kwaliteit van uw leven. Omdat een ieder op deze aarde tenminste eens in de 24 uur slaapt, zouden we volgens Bram eigenlijk allemaal experts moeten zijn en geen slaapadvies nodig hebben. “Ik weet echter wel beter”, vertelt Bram. “We laten onze ogen wel bij de opticien opmeten, maar de meeste mensen zijn onwetend over het belang van goed slaapadvies en men koopt een bed of matras vaak op basis van uiterlijke kwaliteiten of prijs. In veel gevallen leidt dat op den duur tot onrustig slapen, pijn in de onderrug, zij of arm of gewoonweg vermoeid wakker worden.” Met uw gezond verstand, de SlaapID-sensor en een persoonlijk slaapadvies van De Vos Burchart komt u zeker tot een goede keuze. En dan zult u merken hoe heerlijk het is om echt uitgerust wakker te worden.

SLAAP ID

Een bed kopen is volgens Bram iets wat u niet elke dag doet. Terwijl u er wel elke dag gebruik van maakt. Dus moet een bed ook liggen alsof het op úw lijf geschreven is. “Ik geloof niet in twee minuutjes proefliggen in de showroom. Dat zegt namelijk niets over uw daadwerkelijke slaaphouding en -gedrag. Een persoonlijk slaapadvies is voor iedereen anders, want geen mens is hetzelfde. Ik stuur klanten die een bed zoeken na een adviesgesprek dan ook altijd naar huis. Inderdaad naar huis”, benadrukt Bram. “Veel klanten kijken mij op dat moment vreemd aan, want dat zijn ze niet gewend. Maar ik stuur ze wel met een beetje huiswerk naar huis. Ze krijgen van mij namelijk een sensor mee. De SlaapID-sensor meet gedurende drie dagen uw slaaphouding, -gedrag, -beweging en -ritme. Dat geeft een optimaal inzicht in uw slaapgedrag.” Al deze informatie is volgens Bram essentieel voor een passend advies. Met de gegevens van de sensor kan ik vervolgens tijdens een tweede afspraak uw SlaapID bepalen. U kunt dan ook in alle rust onze verschillende slaapsystemen met elkaar vergelijken”, legt Bram uit. SlaapID is een unieke service die door een aantal slaaptechneuten is ontwikkeld en leidt naar uw ideale bed, matras, bodem en kussen. Gewoon door thuis uw slaapgedrag te meten.

INSTELBARE MATRASSEN

“In sommige gevallen volstaat een ‘standaard’ matras”, legt Bram uit. “Maar in de meeste situaties is het wenselijk om te kiezen voor een instelbare matras. Ieder mens is immers uniek qua gewicht, lengte en slaapgedrag. Met de verwisselbare veerelementen kunnen we rug-, schouder- en / of nekklachten verhelpen of voorkomen. Bijkomend voordeel is dat de losse veerelementen na een aantal jaren eenvoudig aangepast kunnen worden, zodat uw matras met u kan mee veranderen.” Met een goede matras heeft u volgens Bram ook geen topper nodig. “Toppers zijn vooral een modegril en hebben in de meest optimale situatie geen invloed op uw slaapcomfort. Ik adviseer mijn klanten dan ook altijd om te kiezen voor een goede matras in plaats van een ‘standaard’ matras met een topper.”

UITGERUST WAKKER WORDEN

Wilt u ook slapend wijs worden, zeker weten dat u een goede nachtrust krijgt en uitgerust wakker worden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis SlaapID meting. “Samen gaan we dan voor u op zoek naar de perfecte oplossing.”

Beddenspecialist De Vos Burchart
Hoogstraat 172-174, Schiedam
T. 010-4268732
www.bednodig.nl

Fotografie: Joke Schut