Badkamerspecialist met kennis van zaken

0
3332
Arbeco - Badkamerspecialist met kennis van zaken

Arbeco is een erkend installatiebedrijf voor sanitair, centrale verwarming en elektra en sinds 1978 het adres voor betaalbare luxe badkamers in uw regio. Een jong team van enthousiaste adviseurs staat u met raad en daad terzijde, zodat u de badkamer van uw dromen kunt realiseren. Met een eigen team van ervaren en gecertificeerde installateurs wordt uw badkamer professioneel en vakkundig bij u thuis opgeleverd. Arbeco is dan ook met recht uw badkamerpartner.

BADKAMERSPECIALIST BIJ UITSTEK

Volgens Mike van Gelderen is Arbeco bij uitstek een badkamerspecialist die verder gaat waar andere winkels stoppen. “Ons team bestaat uit enthousiaste jonge mensen die het kopen van een badkamer tot een feestje maken. Wij hebben geen ‘mes-op-tafel’ mentaliteit, maar proberen de klant met raad en daad terzijde te staan, zodat de klant zijn droombadkamer kan realiseren.” Onderwerpen als ‘hoeveel gebruikers?’ en ‘wie gaat de badkamer gebruiken?’, komen tijdens het adviesgesprek uitvoerig ter sprake. “Op deze manier kunnen we een advies op maat geven.” Hier vindt u geen in de nek hijgende managers of op provisie beluste verkopers, maar gewoon een helder en verfrissend advies voor al uw badkamerwensen.

RUIM ASSORTIMENT

Als u de showroom binnenkomt valt het direct op dat het er verzorgd en compleet uit ziet. Alle badkameropstellingen zijn naar reëele maten ingedeeld, zodat u een goed beeld krijgt over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. “In onze showroom vindt u badmeubelen, wastafels, fonteintjes, toiletmeubelen, douchecabines, baden, baden met een whirlpool-systeem, badkamerradiatoren, accessoires, douchegoten, wand- en vloertegels. Kort samengevat: alles wat uw badkamer af kan maken.” Arbeco is dan ook niet alleen het juiste adres voor de renovatie van uw badkamer, maar ook voor een badkamer in een nieuwbouwwoning. “Indien gewenst verzorgen wij zelfs het gehele traject van ontwerp tot en met de complete installatie van uw droombadkamer,” legt Mike met passie uit. “Als erkende installateur zijn wij namelijk specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair.”

BADKAMERTRENDS

Op het gebied van badkamers volgen de trends elkaar niet zo snel op als in andere branches. “Wel zie je dat er meer vraag komt naar strakke tijdloze concepten. Daarbij spelen kleuren als zwart, antraciet en grijs een belangrijke rol, maar ook andere kleuren mogen weer. Verder is de Geberit AquaClean, een douchewc die de gebruiker met water reinigt, erg populair. Na één druk op de knop reinigt een warme waterstraal het onderlichaam contactloos. Daarmee vormt de AquaClean volgens Mike een aantrekkelijk alternatief voor het klassieke bidet. “Ook zien we een trend dat de badkamer als statussymbool completer wordt. De afwerking wordt steeds belangrijker, ondanks het feit dat het een privéruimte is waar gasten normaal gesproken niet komen.”

BESPAREN OP STADSVERWARMING?

Maar liefst 55% van de energie die een huishouden verbruikt gaat naar verwarming. Er zijn echter diverse mogelijkheden om aanzienlijk te besparen op deze energiekosten, ook wanneer u stadsverwarming heeft. Arbeco adviseert gebruikers van stadsverwarming om een inregelbare kraan te plaatsen die de volumestroom zo reguleert, dat u niet meer warmte gebruikt dan nodig is om uw huis of tapwater te verwarmen. Veel installaties pompen nu namelijk veel meer warmte door uw leidingen door noodzakelijk is. Maar ondertussen draait de teller gewoon verder. Daarnaast kan het raadzaam zijn om een evohome installatie van Honeywell te overwegen. Met evohome creëert u slimme zones in uw huis. Zo voelt u zich comfortabel in de kamers die u gebruikt en zet u de verwarming lager in de ruimtes waar u op dat moment niet bent. Het gaat dus niet alleen om het hoger of lager zetten van de verwarming, zoals veel systemen doen. Het gaat om het instellen van de juiste temperatuur, op het juiste moment, op de juiste plaats. Het evohome systeem is geschikt voor bijna elk huis, hoe oud ook. Dus of u nu vloerverwarming heeft of radiatoren, cv-toestel of stadsverwarming: evohome kan eenvoudig worden toegepast. En omdat evohome draadloos werkt, is voor de installatie geen hak- en breekwerk nodig. Met dit systeem kunt u volgens Arbeco, mits goed ingeregeld, minimaal 20% besparen op uw energiekosten.

MEER WETEN?

Wilt u ook uw droombadkamer laten realiseren door een erkende totaalinstallateur? Breng dan een bezoek aan Arbeco.

Sanitiem Arbeco B.V.
Ringvaartlaan 1 A, Nieuwerkerk a/d IJssel
T. 0180-314112
www.arbeco.nl

Fotografie: Marc de Jong