Uw Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer

0
3461
Autowinkel - Uw Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer

Bij Autowinkel bent u voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. U kunt terecht voor ‘the full package’ van nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK tot reparatie. Autowinkel vertegenwoordigt niet alleen Italiaanse merken, maar draagt ze ook uit. Bekijk de complete Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth collectie en ervaar hoe het voelt om nog echt persoonlijk geholpen te worden. De Italiaanse koffie staat voor u klaar.

Het temperament en de passie van de Italianen komen nauw overeen met het design van hun auto’s. Iedereen kent de bekende, extravagante automerken uit dit land. Liefhebbers van mooie spullen kennen en koesteren het Italië-gevoel waarin een vleugje show niet mag ontbreken. Er is volgens verkoopadviseur Bastiaan Köhler slechts een automerk voor de fijnproever: Alfa Romeo. Een merk dat inhaalt en niet ingehaald wordt. “Alfisten zijn autoconsumenten die nog met emotie een auto aanschaffen. Een klantgroep die ‘sophisticated’ is.” Maar ook sportiviteit en snelheid zijn belangrijke elementen evenals het timbre uit de uitlaat als de startknop de ophokplicht van de paardenkrachten onder de motorkap opheft. De nauwelijks te temmen Italiaanse volbloeds brengen een ouverture die bestaat uit een heerlijke roffel met krachtige tertsen. Pas als de fles enige tijd is ontkurkt, komt het karakter van een goede wijn pas echt tot leven. En dat geldt ook voor elke Alfa Romeo. Wanneer de motorolie is geantichambreerd, komt de ware nestgeur van dit Italiaanse sportmerk je tegemoet en is het genieten geblazen. La vita e bella. Een gevoel van autorijden dat in ieders geheugen zit. Heerlijk dat achter elk Alfa-logo een legende schuilt. Dit logo, dat ooit ontworpen is door Romano Cattaneo is opgebouwd uit twee Milanese symbolen: rechts de slang die afgeleid is van de slang op de De Filarete-Toren van de Castello Sforzesco en links het rode kruis ontleent aan de kruistocht van de Milanees Giovanni da Rho.

JEEP

Een andere klassieker die tegenwoordig onder de vleugels van de Italianen staat is Jeep. Een merk dat synoniem is voor de grote militaire voertuigen die al sinds de Tweede Wereldoorlog de auto voor elk terrein is. Maar Jeep maakt tegenwoordig meer dan dat, al kunt u nog altijd het ultieme ‘all-terrain’ voertuig kopen in de vorm van de Jeep Wrangler of Wrangler Unlimited. Daarnaast zijn er modellen met een meer stijlvol exterieur, gericht op luxe en maximaal comfort. U kunt kiezen uit de Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee of Grand Cherokee. Met een Jeep kunt u overal komen én gezien worden! De Jeep is inmiddels uitgegroeid tot een icoon en is net zo onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse cultuur als Coca Cola, Harley Davidson, Route 66 en Elvis Presley. Praat met een ‘echte’ Jeep-verkoper en hij vertelt u dat er twee soorten mensen op de wereld zijn. Mensen die een Jeep hebben en mensen die een Jeep willen hebben.

FIAT DEALER VAN HET JAAR

“Autowinkel is met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Woerden en Waddinxveen uw Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer in het Groene Hart”, aldus Gerben Lok, vestigingsmanager in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Van Vliet Autogroep en is al 137 jaar begrip in het Groene Hart. Met acht vestigingen vertegenwoordigt de Van Vliet Autogroep de merken Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Kia. De showrooms zijn overzichtelijk ingericht zodat voor elk merk de merkbeleving optimaal tot zijn recht komt en de autoconsument in alle rust zijn of haar toekomstige bolide kan ontdekken. Autowinkel is bovendien uitgeroepen tot Fiat Dealer van het Jaar 2016. Deze titel heeft Autowinkel mede te danken aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit.

AutoWinkel
Coenecoop 143, Waddinxveen
Curieweg 11, Alphen aan den Rijn
Jozef Israëlslaan 2, Woerden
www.autowinkel.nl

Fotografie: Marc de Jong