Lampenkappen op maat

0
3346
Shadee - Lampenkappen op maat

Wilt u een speciaal frame of industrieel design? Een doorsnee van drie meter, organische vormen of zoekt u juist een combinatie van vormen en hoogtes? Wilt u een eigen print op uw lampenkap? Welke vorm, afmeting of uitvoering lampenkap u ook bedenkt, het team van Shadee Lampenkappen Atelier in Almere vertaalt uw idee van schets tot een product van topkwaliteit.

Van industrieel design lampen tot kroonluchters, klassieke of hypermoderne materialen. “Wij realiseren die ene bijzondere lampenkap of grotere productie voor u”, vertelt Ton van Rooijen enthousiast. “Met meer dan 25 jaar ervaring zijn onze mogelijkheden onuitputtelijk. Vakmanschap, kennis van hoogwaardige materialen en vakkundige afwerking garanderen een prachtig resultaat van topkwaliteit. Ook als het moeilijk wordt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten niet vast in een standaard en kunnen tot op de millimeter werken. Met Shadee krijgt u korte lijnen, flexibiliteit, meedenkers en creatieve doorvertalers. We denken met u mee van ontwerpfase tot aan het transport en montage op locatie.” Niet voor niets werken gerenommeerde (binnenhuis)architecten, designers, projectontwikkelaars en fabrikanten uit binnen- en buitenland inmiddels samen met Shadee.

EIGEN ATELIER

Ton van Rooijen maakte op jonge leeftijd al kennis met het ambachtelijk maken van maatwerk lampenkappen. Met Shadee richt Ton zich nu zowel op particulieren als ook bedrijven. “We zien dat de afgelopen jaren de ruimtes in huizen steeds groter zijn geworden, terwijl de verlichting sterk achterblijft qua formaat. En zeg nu zelf, een kleine lamp in zo’n grote ruimte is toch geen gezicht”, zegt Ton met een brede glimlach. “Een lampenkap bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Met onze grote lampenkappen op maat kunt u uw eigen design realiseren.” Welke lampenkap past het beste op uw tafellamp, vloerlamp, hanglamp of wandlamp? En welke kleur, vorm en materiaal heeft uw voorkeur? Shadee is al jarenlang de specialist op het gebied van custom-made lampenkappen. Alle lampenkappen worden in het eigen atelier ambachtelijk met de hand gemaakt. Jarenlange ervaring waarborgt daarbij vakmanschap en materiaalkennis. “We werken met de modernste apparatuur en materialen. We maken zelf de frames, hebben eigen draadvorm in huis, een eigen printstraat en een computergestuurde snijmachine. Bovendien zetten we uw creatie zelf in elkaar. Met onze geavanceerde printer kunnen wij bovendien elke gewenste print voor u realiseren. Uiteraard in de juiste RAL of PMS kleuren en conform aangeleverd ontwerp.

SHOWROOM

In de showroom in Almere kunt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige lampenkap. Naast een breed assortiment aan unieke lampenkappen kunt u ook terecht voor traditionele verlichting. Zo kunt u direct een goede indruk krijgen van de uitstraling en invloed die verlichting op de omgeving kan hebben.

Shadee Lampenkappen Atelier
Steurstraat 1 A, Almere
T. 036-5403433
www.shadee.nl

Fotografie: Nico Brons