Natuurlijk leven vanuit puurheid

0
3257

Plannen voor nieuwbouw, verbouwing of een nieuw interieur? Dan bent u bij Natural Living aan het juiste adres. Bij Natural Living staat natuurlijk leven vanuit puurheid centraal met unieke en sfeervolle eindresultaten als gevolg.

Natural Living in Bussum is een samenwerking tussen de broers Patrick (meubelmaker / ontwerper) en Reggy (architect / ontwerper) Hulsken. Zij delen hun liefde voor architectuur en interieur en ontwerpen, begelijden en realiseren interieurs voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. “Wij geven vorm aan uw interieurwensen in wonen en werken en gebruiken de natuur als leidraad”, vertelt Patrick Hulsken. “Het is immers heerlijk thuiskomen en werken in een tijdloos interieurdat rust en warmte uitstraalt en tevens ruimte en functionaliteit biedt. Met de prachtige natuurlijke materialen, handgemaakte meubels, keukens, badkamers en sfeervolle verlichting, voelt iedere ruimte zeer prettig en natuurlijk aan. Iets dat helemaal bij het huis of de bedrijfsruimte past. Met authentieke details met veel cultuur die de inrichting karakter en rust geven.”

TOTAALSFEER VAN RUST

Een warme tijdloze ruimte creëren en vullen met rust, dat vindt Patrick het leukste van zijn werk. Of het nu gaat om het ontwerp van een keuken met robuuste materialen, een complete inrichting of alleen een eikenhouten tafel. Natural Living staat voor stoer, puur, ruig, natuurlijk maar ook eigentijds design met fijngevoeligheid als detail. Dat design komt volgens Patrick vooral terug in het ontwerp. “Strakke lijnen afgewisseld met ronde vormen. Niets is toevallig en overal wordt zoveel mogelijk over nagedacht.” Bij ieder project van Natural Living staat het creëren van een totaalsfeer, waarbij natuurlijke elementen en materialen de basis vormen, centraal. “Mijn broer Reggy en ik komen uit een echte meubelmakersfamilie”, vertelt Patrick. “Onze vader maakte meubels in de eigen meubelmakerij en zelf ben ik ook ruim twintig jaar als meubelmaker actief geweest. Ik kreeg van opdrachtgevers echter steeds vaker de vraag om – naast het maken van meubels – ook bijpassende accessoires te leveren en de stijl door te trekken in een ruimte. Dat resulteerde uiteindelijk in een eigen woonwinkel in het hart van ‘t Gooi, waar ook woonaccessoires zoals kussens, gordijnen, serviesgoed, beelden, kunst en verlichting te vinden zijn.

NATUURLIJKE ELEMENTEN

In ieder project van Natural Living staan natuurlijke elementen en serene rust centraal. “De natuur fungeert als basis”, vertelt Patrick. “Wij willen de natuur in iedere ruimte naar binnen halen. In onze ontwerpen trachten Reggy en ik een natuurlijke ambiance te creëren waarbij het lijkt alsof de verschillende elementen zoals een keuken of badkamer op een organische manier zijn gegroeid. Dit resulteert keer op keer in een combinatie van moderne, minimalistische architectuur en bijzondere meubels en accessoires met een ietwat oosterse sfeer. Het leuke aan onze stijl is dat deze eigenlijk door iedereen gewaardeerd wordt. Van zeer jong tot heel oud krijgen wij dagelijks een compliment, iedereen voelt zich hier in thuis. U hoeft alleen nog maar te genieten als wij zijn geweest…”

TURNKEY

Voor de uitvoering van de projecten werkt Natural Living met een vast team van professionals die ieder de waarden van Natural Living in hun werkwijze laten terugkeren. Meubels worden met vakmanschap en liefde op maat gemaakt. En de juiste materialen en accessoires worden door Patrick uit binnen- en buitenland gehaald met met als doel de gewenste sfeer maximaal over te brengen bij elk project. Natural Living is ook in staat om turnkey-projecten voor haar klanten te verzorgen.

SPA & WELLNESS

Zelf heeft Patrick één grote droom voor ogen: het ontwerpen en realiseren van een grote Spa & Wellness in ‘t Gooi. “Een plek waar natuur, verantwoord leven en genieten centraal staan. Waar alles draait om positiviteit, ambacht en aandacht voor elkaar. Dit concept van puur, natuurlijk en verantwoord leven hoop ik ooit nog eens op te mogen zetten. Het plan groeit gestaag. Ik heb al verschillende partners aan me verbonden die dezelfde passie hebben. Hierdoor ben ik ervan overtuigd, dat mijn grote droom ooit werkelijkheid zal worden.”

Natural Living
Brinklaan 2-4, Bussum
T. 035-7007979
www.natural-living.nl

Fotografie: Nico Brons, e.a.