Berentzen Winter-ApfelKorn hét ultieme winterdrankje

Frisse en lichte gerechten uit de klassieke Romeinse keuken

0
3777

Na een winterse wandeling, rondjes draaien op de schaatsbaan of gewoon op een koude winterdag, heb je zin in iets warms. Sla je verkleumde vingers dan om een mok Berentzen Winter-ApfelKorn, hét nieuwe drankje van deze winter. Berentzen Winter-ApfelKorn kun je zowel warm als koud drinken. Warm is het op z’n lekkerst en met de geuren van kaneel, appel en amandel die opstijgen, kom je gegarandeerd in winterse sferen.

WINTER-APFELKORN HOUDT VAN KOU

Berentzen Winter-Apfelkorn is hét nieuwe drankje voor deze winter dat je zowel warm als koud kunt drinken. Warme Winter-ApfelKorn is een heerlijk en uniek drankje dat het goed doet bij dikke wollen sjaals, knappende haardvuren en lange donkere winteravonden met ijssterren op de ramen. IJskou en warme Winter-ApfelKorn zijn dé perfecte match.

WINTERSE SMAKEN

Berentzen Winter-ApfelKorn heeft een volle en rijke smaak, met dank aan de winterse specerijen die het bevat. Denk aan heerlijk sappige appels in combinatie met kruidig kaneel, tonen van amandel en vanille. Net als de smaak onderscheidt de fles zich ook van de ‘gewone’ ApfelKorn, met het frozen effect dat de fles een echte winters uitstraling geeft.

OVER BERENTZEN

Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. En natuurlijk zijn daarnaast de geheime ingrediënten van de familie Berentzen die worden toegevoegd. Inmiddels zijn op de Nederlandse markt naast de reguliere Berentzen ApfelKorn en Winter-ApfelKorn ook andere varianten verkrijgbaar.