Mama, wanneer gaan we weer naar de bergen?

0
1293
Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

Als de zomerhitte voorbij is, breekt een actieve tijd aan voor gezinnen met kinderen. Ze kijken er al naar uit om te genieten van de herfstvakantie. Frisse berglucht en veel bewegingsvrijheid in de natuur zijn een goede keuze. In het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten vinden gezinnen dit alles en nog veel meer: waterwerelden en een spa om je neer te vlijen, weg te dromen en te relaxen. Dankzij de uitgebreide kinderopvang voor baby’s tot teenagers hebben ouders vrije tijd voor zichzelf. In- en outdoor draait alles rond spel, plezier en avontuur voor de kinderen. Lekker eten, je laten verwennen, pure joie de vivre: Cavallino Bianco is door TripAdvisor meerdere malen uitgeroepen tot het beste familiehotel ter wereld.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

Als de natuur zich in bonte kleuren hult, brengen de gezinnen hun wandelschoenen mee naar Cavallino Bianco. Ze ontdekken op eigen houtje of onder begeleiding van de hotelgidsen de mooiste plekjes in de bergwereld van de Dolomieten. Een brug leidt rechtstreeks naar de kabelbaan die je in het wandelparadijs Seiser Alm brengt. De weg is het doel, als de kleine wandelaars nu eens een mier observeren en dan weer diersporen ontdekken. Wie al wat beter kan fietsen, kan in de mountainbikeschool van het hotel leren hoe je de natuur per fiets verovert. Het hotel verhuurt e-bikes en mountainbikes in verschillende maten en voor alle leeftijden, alsook kinderstoeltjes en kinderfietshelmen. De wandelgidsen begeleiden dagelijks tochten naar onvergetelijke natuurdecors in de Dolomieten van Gröden. In de Cavallinohut geurt het naar lekkere grillworstjes. Mama en papa kunnen op de golfbaan van St. Vigil in de milde herfstzon een balletje afslaan. Op slechts 15 minuten lopen van het familiehotel Cavallino Bianco glanzen stalen kabels tussen de boomtoppen: welkom in het klimpark van Col de Flam. En als op de hoogste bergtoppen het koude seizoen zich al aankondigt, breekt in het dal de gezellige Törggele-tijd aan. Van begin oktober tot eind november serveren de boerderijen namelijk Zuid-Tiroolse specialiteiten, geroosterde kastanjes en nieuwe wijn.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel

Wie volop energie heeft getankt in de openlucht en veel van zijn krachten heeft gevergd, keert gelukkig en voldaan terug naar hotel Cavallino Bianco om er te genieten van alle voordelen van dit gespecialiseerde familiehotel. Als de dagen weer korter worden is het des te fijner om je op te warmen in de sauna’s en te relaxen in de uitgestrekte waterwerelden. In de family pool lounge flakkert het vuur in de haard. Zak heerlijk weg in een waterbed. Het spa-team zorgt voor feelgoodtijd voor alle gezinsleden: van babymassage tot zinnelijke duobehandeling. Van vroeg tot laat wordt er heerlijk gekookt. In het Lino Land is er altijd iets te doen. In dit kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena, legobouwplaats en reuzenpoppenhuis, softplay-speelruimte, theater en nog veel meer wordt elke minuut een avontuur.

Gezinnen genieten van hun privacy in de family luxury suites met een oppervlakte van 25 tot 140 m2. Wees slim en boek nu reeds je herfstvakantie. Want tot 60 dagen voor aankomst geniet je van een korting van 5 procent. Singles met kind krijgen bij een verblijf van minstens 3 nachten 25 procent korting in alle kamercategorieën.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel
Via Rezia 22
39046 St. Ulrich
Tel.: 0039 (0) 471 783333
info@cavallino-bianco.com
www.cavallino-bianco.com

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel