Draadloos snoeien

0
1173
Gardena

September en oktober zijn goede maanden om hagen te snoeien. Dat is een fluitje van een cent met accugereedschap. Doordat je werkt zonder elektriciteitskabel heb je optimale bewegingsvrijheid en loop je bovendien niet het risico het snoer door te knippen. GARDENA presenteert heggenscharen met een krachtige 18V Power for All-accu. Die levert extra gemak op omdat je die kunt gebruiken op meer dan 70 verschillende 18V-producten van GARDENA en andere merken zoals Bosch en Husqvarna. Zo past dezelfde Power for All-accu van een GARDENA heggenschaar ook op de telescopische heggenschaar en stokzaag.

Heggenschaar

De accuheggenscharen van GARDENA zijn ontworpen voor een optimaal snoeiresultaat en kenmerken zich door comfort en veiligheid. Door een uitgebalanceerd gewicht liggen de heggenscharen goed in de hand. De rechthoekige, draaibare messenbalk zorgt voor een ideale en ontspannen werkhouding. Er zijn drie modellen die verschillen qua lengte van het mesblad: 40, 50 of 60 cm.

Telescopische heggenschaar

Hoge hagen zorgen voor privacy. Maar het snoeien boven ooghoogte, is vaak een gedoe waarbij mensen vaak op een (wankele) ladder of keukentrapje staan. Met de telescopische accu-heggenschaar van GARDENA behoort dat tot het verleden en sta je stevig met beide benen op de grond. Als je de steel volledig hebt uitgeschoven dan kun je een haag van maar liefst 3 meter hoog probleemloos snoeien. Doordat de kop kantelbaar is, kun je ‘m ook gebruiken voor het snoeien van bodembedekkers. Je hoeft dan niet meer te bukken. Voor het snoeien van dikke boomtakken (tot 8 cm diameter) gebruik je de telescopische accustokzaag van GARDENA.

Power for All

Het gebruik van accugereedschap kent veel voordelen voor het milieu ten opzichte van benzinegereedschap. Er is geen sprake van CO2-uitstoot en de gereedschappen hebben een zeer laag geluidsniveau. Het gebruik van Power for All-accugereedschappen is extra duurzaam, doordat er minder accu’s geproduceerd hoeven te worden. Dezelfde accu kun je namelijk gebruiken voor andere gereedschappen. Dat scheelt ook aanzienlijk in aanschafkosten. Je herkent de gereedschappen aan het Power for All-logo. Dankzij een led-indicator direct op het handvat ben je altijd op de hoogte van het actuele laadniveau.

Gratis accu

Tot en met 31 oktober 2022 loopt er een voordeelactie waarbij je bij aanschaf van elk Power for All-gereedschap van GARDENA een gratis accu ontvangt. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.gardena.com.

Verkoopinformatie

Accuheggenscharen van GARDENA zijn verkrijgbaar vanaf € 102,09 (excl. accu en lader) en € 177,99 (incl. accu en lader). De telescopische accuheggenschaar van GARDENA is verkrijgbaar voor € 147,49 (excl. accu en lader) en € 208,99 (incl. accu en lader). De telescopische stokzaag van GARDENA is verkrijgbaar voor € 157,49 (excl. accu en lader) en € 218,59 (incl. accu en lader). GARDENA accugereedschappen zijn verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops. Meer informatie via www.gardena.com.

Fotografie: Gardena