Voor bloemovergoten boeketten

0
1386
Bloemwinckel

Er is eindelijk een webshop voor ‘het betere boeket’: Bloemwinckel.com. De nieuwe webshop is gespecialiseerd in boeketten van klasse en dat zijn geen bescheiden bosjes! En… zoals het bestelde boeket er online uitziet, zo ontvang je het ook precies. Elk boeket bevat dagverse seizoensbloemen en wordt in een feestelijke doos verzonden. Bloemwinckel biedt een fraaie collectie van 15 luxueuze, in drie formaten beschikbare, boeketten aan in verschillende stijlen. Wie voor drie uur ’s middags heeft besteld, ontvangt het boeket de volgende dag. Elk boeket heeft een vaasgarantie van minimaal 7 dagen.

Handgebonden

De representatieve boeketten van Bloemwinckel komen, in tegenstelling tot bij veel andere webshops, exact overeen met jouw online bestelling. Dat komt doordat alle boeketten op één centrale plek in Nederland worden samengesteld en dus niet door willekeurige bloemisten. De boeketten, met topkwaliteit bloemen, zijn met de hand door professionals gebonden en worden met veel liefde, trots en passie gemaakt en verzonden. Ideaal als bedankje, verjaardagscadeau, jubileumgeschenk maar ook om jezelf mee te verwennen!

Gevarieerd

De zomercollectie van Bloemwinckel bestaat uit 15 boeketten met elk een eigen naam. Het boeket ‘Mambo’ zorgt voor een heerlijke dosis vrolijkheid met gele bloemen en een flinke dot paarse accenten. En bij het boeket ‘Kahlo’, een combinatie van lila en paarse bloemen, is het heerlijk wegdromen. ‘Vienna’ is, net als de stad Wenen zelf, tijdloos en stijlvol. De witte tinten in het boeket stralen rust en elegantie uit. Bloemwinckel presenteert per seizoen nieuwe boeketten.

Bloempunten sparen

Bij elke bestelling spaar je automatisch bloempunten. Als je er voldoende hebt, kun je gratis shoppen voor jezelf. Denk aan weer een boeket, wijnpakket, iets fijns van Rituals of een nachtje weg op een bijzondere locatie.

De boeketten zijn verkrijgbaar vanaf € 29,95. Kijk voor informatie op www.bloemwinckel.com.