Beauty Clinic Lotus: Uw huid is onze zorg

0
1578
Beauty Clinic Lotus

Beauty Clinic Lotus in Amsterdam is een instituut waar huidverbetering, huidverjonging, laserontharing en contourverbetering centraal staan. Uw huid is onze zorg, heeft deze Clinic als slogan. Beauty Clinic Lotus is gespecialiseerd in tal van oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen. Iedere huid is immers anders. Daarom vraagt ieder probleem om een individuele aanpak.

Definitief ontharen

Eén van de specialismen van Beauty Clinic Lotus is definitief ontharen. Dit gebeurt met de laatste ontharingstechnieken. Veilig en effectief. U kunt daarbij denken aan laserontharing met een diode laser wat voor alle huidtypes geschikt is, Daarnaast gebruiken de specialisten van Beauty Clinic Lotus de Elos-techniek voor de donkere huidtypen zoals huidtype V en Vi. Ook is het mogelijk om grijze en witte haren elektrisch te epileren, maar daarnaast bieden ze ook een behandeling met Epil free, ontharen op natuurlijke basis.

Beauty Clinic Lotus - Fotografie Shutterstock

Microneedling

Een ander specialisme is microneedling. Microneedling is een effectieve methode om huidverbetering te bewerkstelligen. Met deze techniek worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit is niet zichtbaar voor het blote oog, maar is exact voldoende om de dieper gelegen huid te stimuleren, zodat de collageen- en elastineproductie wordt verhoogd. Hierdoor wordt de huid steviger en gladder. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt hierdoor. Dit proces vertegenwoordigt de huidvernieuwing / verjonging. Een variatie hierop is radiofrequentie (RF) in combinatie met microneedling. Dit is een techniek waarbij er met elektromagnetische golven en kleine naaldjes gerichte warmtebeschadigingen in de huid worden gecreëerd. Hiermee wordt de huid gestimuleerd om collageen te produceren en het bindweefsel te verstrakken, de fibroblasten gaan aan het werk en produceren meer elastine, de talgklieren worden tot rust gebracht en de huid gaat meer hyaluronzuur produceren.

Figuurcorrectie

EM-musclesculpt is de allernieuwste behandeling op het gebied van bodyshaping en werkt zeer effectief om de spiermassa te vergroten, het lichaam strakker te maken en wordt er tevens vetweefsel verbrand. De behandeling werkt op basis van een hoogfrequent elektromagnetisch veld. Hier vanuit worden krachtige pulsen op het te behandelen gebied uitgezonden. Hierdoor ontstaan er maximale spiercontracties die niet te bereiken zijn tijdens een workout. Hierbij worden de spieren gedwongen zich aan te passen aan deze krachtige spiercontracties. Dit proces zorgt ervoor dat de spierdichtheid, het aantal spiervezels maar ook het volume van iedere spiervezel toeneemt. Dit resulteert tot een verstevigde spier met meer volume. Ook zorgen deze spiercontracties voor de verbranding van vetcellen. Tijdens een behandeling van 30 minuten ontstaan er maar liefst 20.000 spiercontracties. De werkzaamheid en veiligheid van de EM-musclesculpt behandeling is in 13 multicenter onderzoeken getest met behulp van de meest gerenommeerde wetenschappelijke methoden. Ook is er waargenomen dat de spiermassa gemiddeld met maar liefst 16% toeneemt.

Cryolipolyse

Een alternatieve manier van figuurcorrectie is cryolipolyse. Dit is een nieuwe methode om vetcellen duurzaam te verwijderen door middel van bevriezing. Cryolipolyse staat ook wel bekend als vet bevriezen. Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen zodanig afgekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Gedurende de behandeling worden door middel van gecontroleerde koeling ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken waardoor een gecontroleerde verbetering van de lichaamscontouren optreedt. Door blootstelling aan koeling kunnen vetcellen afgevoerd worden zonder dat hierbij schade optreedt aan omliggende weefsels. Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap.

Beauty Clinic Lotus - Fotografie Shutterstock

Huidanalyse

Daarnaast kunt u bij Beauty Clinic Lotus terecht voor figuurcorrectie, diverse beautybehandelingen en het verwijderen van tatoeages. U kunt online of telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvende huidanalyse. De specialisten van Beauty Clinic Lotus informeren u graag over de beste verzorging voor uw huidtype en leggen uit welke behandeling het meest geschikt voor u is. Dit consult is kosteloos en geheel vrijblijvend, dus aarzel niet en maak een afspraak.

Beauty Clinic Lotus
Koninginneweg 222, Amsterdam
T. 020-7732335
www.beautycliniclotus.nl

Fotografie: Shutterstock, e.a.