Bewust kiezen en toch genieten

0
1549
Invorm Diëtistenpraktijk - Fotografie Marc de Jong

Elk mens is uniek. “Daarom zijn onze voedingsadviezen op maat en erop gericht om u weer ‘Invorm’ te laten voelen”, aldus Leontine van Meggelen. “En als u zich ‘Invorm’ voelt, kost het veel minder moeite om blijvend resultaat te boeken. Wij voelen ons zeer betrokken; uw vooruitgang is ook ons doel, uw ontwikkeling willen wij stimuleren. Wij zijn er ook, als het even niet zo loopt als gehoopt, om samen naar mogelijkheden te zoeken. Voeding moet passen binnen uw leven, uw voorkeuren en uw mogelijkheden.” Invorm is actief op vier locaties in de regio en heeft vier diëtisten met elk hun specialiteit en passie voor het vak.

Leontine van Meggelen

“In 1998 ben ik Invorm gestart met locaties in Bleiswijk en Den Haag. In de jaren erna is Invorm gegroeid naar meer locaties en een team van meerdere diëtisten om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In de eerste twintig jaar van mijn carrière adviseerde ik cliënten met uiteenlopende vragen op gebied van gezondheid en sport, denk aan adviezen bij overgewicht, diabetes, verhoogd cholesterolgehalte en darmklachten. Omdat voeding in de sport mijn passie is, heb ik in 2019 mijn kans gegrepen en ben mij volledig gaan focussen op het adviseren en begeleiden van topsporters. Ik werk als sportdiëtist voor TeamNL samen met diverse CTO’s en talentencentra. Ik begeleid op dit moment met name beachvolleyballers, shorttrackers, zeilers en surfers. Ik word enthousiast als ik zie dat sporters energieker worden, beter herstellen en beter presteren. Mijn passie is (sport)voedingsbegeleiding geven met als doel samen komen tot de beste en lekkerste manier. Als eigenaar van Invorm ben ik trots op wat Invorm doet, wie er werken en hoe we samen als team vele cliënten kunnen helpen met een advies op maat.”

Invorm Diëtistenpraktijk - Fotografie Marc de Jong

Ilse Lexmond

“Het leukste aan het vak diëtetiek vind ik de diversiteit van de doelen van de cliënten. Met een ieder wil ik als hulpverlener al samenwerkend coachen naar dat doel. Werken aan een gezonde leefstijl waarbij de facetten voeding, beweging en rust aan bod komen vind ik interessant en waardevol. In de praktijk werk ik het meest met casussen rondom overgewicht, darmproblematiek, hart- en vaatziekten en een verhoogd cholesterol. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de Post HBO master Sport & Voeding. Binnenkort verwelkom ik ook graag sporters op mijn spreekuur.”

Sandra Buijing

“Ik word blij van samen zoeken naar een eetpatroon dat goed voor u werkt. Alle kennis die ik tijdens mijn opleiding en met inmiddels 14 jaar, werkervaring heb opgedaan helpen daar enorm bij. Het is geweldig om verbetering te zien door de aanpassingen die we met voeding maken. Verbetering in sportprestaties, in gevoel van fitheid en energie, in vermindering van (darm)klachten. Als sportdiëtist werk ik vooral veel met sporters. Duurzaamheid vind ik een ontzettend interessant en belangrijk thema. In gesprek met cliënten merk ik dat er steeds meer mensen zijn die dit ook vinden. Yess! Wilt u minder vlees, vegetarisch of veganistisch eten en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan help ik u graag.”

Lieke Geluk

“Voeding kan echt verschil maken. Door samen al puzzelend het voedingspatroon en eigenlijk de gehele leefstijl te optimaliseren, wil ik met u op zoek gaan naar een nieuwe manier van leven. Een goede basis is al het halve werk. Ik heb mij breed georiënteerd met de focus op voedingsproblemen bij ziekte, darmklachten, ondervoeding, diabetes, hart en vaatziekte, COPD en hoog cholesterol. Ook werk ik met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Lansingerland samen tijdens de gecombineerde leefstijlinterventie, een mooi initiatief voor mensen met overgewicht en obesitas zonder co morbiditeit. Het aanpakken van de gehele leefstijl is waar ik naar streef. Ik hoop samen met u mooie stappen te maken naar een gezonde toekomst.”

Live en Online spreekuur

“We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we uw hulpvraag, wensen en behoefte zullen bespreken”, aldus Leontine. “Als wij voldoende weten over uw persoonlijke en medische situatie zullen wij met deze gegevens in overleg een persoonlijk (voedings)advies opstellen. In de vervolggesprekken wordt de voortgang besproken. Wat zijn voor u moeilijke situaties en welke vragen heeft u op het gebied van voeding, beweging en leefstijl? Ons doel is om samen met u opzoek te gaan naar een manier om de gedragsverandering duurzaam te maken.”

Invorm Diëtistenpraktijk - Fotografie Marc de Jong

Vergoedingen

De zorgverzekering heeft een vergoeding vanuit het basispakket en mogelijk vanuit het aanvullend pakket. Kijk voor de complete informatie over vergoedingen op de website van Invorm.

Invorm Diëtistenpraktijk
Tjeerd Kuipersstraat 25, Bergschenhoek
Dorpsstraat 3, Bleiswijk
010-2653306
www.invorm.net

Fotografie: Marc de Jong