Oase van rust en design

0
798
Truste Slaapcomfort

Carpe Diem Beds, meesters in de kunst van het ontspannen, realiseerde afgelopen weken hun tweede shop-in-shop in Nederland bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort. De nieuwe winkel biedt een volledige designervaring, van deskundig slaapadvies en persoonlijke samenstelling van het bed tot slaapkameraccessoires in samenwerking met Designers Guild en de ROMO Group, allemaal met het oog op een echt op maat gemaakte slaapkamerervaring.

Carpe Diem Beds heeft meer dan twee decennia knowhow in het creëren van handgemaakte bedden aan de Zweedse westkust, voor tophotels en privéwoningen over de hele wereld. Het bedrijf verstevigt zijn positie in Nederland nu met een indrukwekkende shop in shop, centraal in Nederland, Amersfoort. In de Slaapspeciaalzaak van Truste Slaapcomfort met een oppervlakte van 1000 vierkante meter en twee verdiepingen, heeft de Carpe Diem Beds shop-in-shop een prominente plek gekregen met een verbluffend ontwerp gemaakt door het Carpe Diem Beds Retail Design-team.

Carpe Diem Beds is een pionier op het gebied van Zweedse luxe, comfort en design in zijn segment en innoveert voortdurend met unieke oplossingen voor een luxueuze slaapkamerervaring, met bedden vernoemd naar eilanden in de Zweedse archipel die een leven van rust en stilte inspireren. Het merk heeft vijf patenten die allemaal bijdragen aan een optimale ondersteuning van je wervelkolom en een perfecte nachtrust. Deze omvatten een Contour Pocket-systeem, rugsteun, een traag-elastische onderlaag, lendensteun en anti-knelbescherming.

“De opening van de Carpe Diem Beds shop in shop nodigt de steeds groter wordende groep liefhebbers van het merk uit om een nieuwe manier van ontspannen en slapen te ervaren. We zijn verheugd de consument uit te nodigen om de Carpe Diem Beds filosofie van een op maat gemaakt en ontworpen slaapkamerervaring te ervaren, om onze expertise op het gebied van bedden en liefde voor ontspanning te delen met een focus op luxe, comfort, design en innovatie”, zegt Fred van der Veer, eigenaar van Truste Slaapcomfort.

In samenwerking met Designers Guild en de ROMO Group kunnen klanten hun bedden, hoofdeinden en decoratieve kussens personaliseren met stoffen en kunnen ze kiezen uit een breed scala aan bedpoten om een volledig naar wens gemaakt bed te creëren. De winkelervaring wordt door Truste Slaapcomfort aangevuld met een compleet vernieuwde website waar de merk- en productervaring van Carpe Diem Beds perfect tot uiting komen.

Truste Slaapcomfort heeft ook producten op voorraad, waaronder luxe bedlinnen sets, milieuvriendelijke geurkaarsen gemaakt van soja-was en Prachtige zijden kimono’s en slaapmaskers – allemaal ontworpen om een ontspannende en rustige slaapkameroase te creëren.

Truste Slaapcomfort
Brabantsestraat 2, Amersfoort
T. 033-4767797
www.truste.nl