Wilt u wonen in de meest gewaardeerde wijk van Gouda?

0
1603
Wonen van Loon

In de gezellige en groene Goudse woonwijk Bloemendaal komt Wonen van Loon. Een nieuwbouwproject wat bestaat uit drie woongebouwen in een parkachtige omgeving. In totaal worden er 172 appartementen gerealiseerd en de verkoop van de 86 koopappartementen is inmiddels gestart.

Alles in de buurt

Bent u op zoek naar de rust van een compleet appartement maar heeft u ook graag de gezelligheid en faciliteiten van de stad in de buurt? Welkom bij Wonen van Loon! Hier woont u op loopafstand van de winkels (winkelcentrum Bloemendaal) en op fietsafstand van het historische centrum van Gouda. Het OV stopt voor de deur en door de gunstige ligging bent u snel op de snelweg.

Wonen van Loon

Zeer compleet wonen

In Wonen van Loon heeft u keuze uit verschillende drie- en vierkamerappartementen. De complete appartementen (keukens en badkamers inbegrepen) variëren van circa 67 tot 126 m2 en hebben een heerlijke buitenruimte. U kunt kiezen uit verschillende zonliggingen en uitzichten. De hoger gelegen appartementen hebben zelfs uitzicht over het centrum van Gouda en/of de Reeuwijkse Plassen! Daarnaast heeft ieder appartement één of twee privé parkeerplaatsen.

Wilt u meer informatie?

Kijk op www.wonenvanloon.nl of neem contact op met de makelaars van Boer Makelaardij of TW3.