Wil jij je ook graag weer fit voelen of effectief en blijvend afslanken?

0
1209
Afslankstudio Gracili - Fotografie iStockphoto

Vele klanten heb ik inmiddels mogen begeleiden in mijn afslankstudio en welzijnspraktijk. Zowel man als vrouw, jong als oud. Variërend van net ietsje zwaarder dan wenselijk tot royaal overgewicht. Misschien nog wel veel belangrijker zijn de vele verbeteringen in gezondheid die we samen hebben weten te bereiken; meer energie hebben, je fitter voelen, minder last van hormonale schommelingen of gewrichtsklachten. En niet te vergeten de vele klanten die na een begeleidingstraject geen last meer hebben van een te hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte of medicatie voor diabetes type II hebben kunnen minderen of volledig afbouwen.

Wil jij je ook graag weer fit voelen?

Iedereen is welkom voor een gratis kennismaking waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Als orthomoleculair therapeut kan ik je begeleiden bij de keuze voor gezonde, bij jou passende, voeding. Uitgangspunt is dat jouw lichaam weer optimaal gevoed wordt zodat je vetreserves gaat verliezen en je je gaat ontdoen van afvalstoffen. In de studio zijn er vele mogelijkheden voor plaatselijke contourverbetering met behulp van apparatuur. De mogelijkheden die we bieden zijn elektrostimulatie, lymfedrainage, cryolipolyse, styling capsule en ultra body shape. Op onze website kan je van elke mogelijkheid meer informatie vinden en een videofilmpje bekijken.

Afslankstudio Gracili

Wil je graag veel gewicht verliezen?

De meest effectieve methode wanneer je echt wat meer kilo’s wilt verliezen is het persoonlijk voedings plan van Metabolic Balance ®. Met een vingerprikje nemen we wat bloed af dat bij het laboratorium wordt geanalyseerd. Met deze verkregen waarden in combinatie met jouw huidige en gewenste gewicht alsmede je medicijngebruik en eventuele klachten wordt er een plan op maat gemaakt waar ik je bij ga begeleiden. Ook als je al vele methoden hebt geprobeerd en nauwelijks resultaat wist te behalen, is deze manier erg geschikt: doordat er wordt ingezoomd op jouw hormoonniveau en stofwisseling wordt duidelijk welke voedingsmiddelen voor jou stimulerend werken om het gewenste resultaat te behalen. Velen gingen jou al voor, en vaak met zeer groot succes!

Verbeter je gezondheid met 3 Care

Dit gezondheidsprogramma is gebaseerd op het reinigen van het lichaam op celniveau. Door aanpassing van voeding gaat het lichaam over op vetverbranding; het viscerale buikvet wordt minder, afvalstoffen verlaten het lichaam en de darmen komen tot rust. Als gevolg voel je je veel fitter, de buikomvang wordt minder en tekorten worden aangevuld. Je ontvangt een uitgebreide map met instructies en veel recepten en een startpakket met voedingsmiddelen om zelf o.a. glutenvrij brood te maken. Daarnaast zeer goede supplementen en tenminste 2 maal een bioresonantie meting. Deze meting geeft inzage in eventuele tekorten of disbalans zodat hier gericht op kan worden gestuurd. Hoe leuk is het om bij een vervolg meting na enige weken te zien dat tekorten zijn aangevuld en het lichaam beter in balans is.

Afslankstudio Gracili

Voedingsintoleranties

Indien je last hebt van vage klachten als hoofdpijn, buikpijn, obstipatie of vermoeidheid bestaat er tevens bij ons de mogelijkheid om door middel van een intolerantietest na te gaan of jij bepaalde voeding voorlopig beter kunt vermijden. We testen je bloed op de meest voorkomende allergene voedingsmiddelen en geven je advies hoe hier mee om te gaan.

Afslankstudio Gracili

Neurotransmitters

Herken jij je in 1 of meer van de volgende klachten:

 • vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • stress
 • verminderd zelfvertrouwen
 • stemmingswisselingen
 • trage stofwisseling
 • moeite met keuzes maken
 • traag reactievermogen
 • ongeremde eetlust
 • prikkelgevoelig
 • malende gedachten
 • darmklachten
 • emoties niet onder controle hebben?

Of zou je graag willen weten hoe het zit met jouw prestatie- en herstelvermogen? Als er sprake is van 1 of meerdere van de hierboven genoemde klachten, is de kans groot dat er sprake is van verstoring in je neurotransmitters. Neurotransmitters zijn de signaalstofjes die de communicatie vanuit je hersenen met je zenuw- en spiercellen verzorgen en deze zijn sterk bepalend voor je fysieke en mentale gesteldheid.Met de zeer uitgebreide software kan ik ook bij jou in kaart te brengen waar je krachten en klachten liggen, en hoe deze met aanpassing van voeding en eventueel gerichte aanvulling door supplementen te verbeteren zijn. Voor de eerste 10 klanten die zich melden heb ik hiervoor een speciale actieprijs.

Afslankstudio Gracili

Vergoeding is mogelijk

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van Gracili is zowel gewichtsconsulente als orthomoleculair therapeut, aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Veel verzekeraars hebben een ruime vergoeding opgenomen in het aanvullende pakket voor alternatieve zorg waaronder de orthomoleculaire begeleiding valt. Bij de ruimere pakketten kunnen de kosten van het traject grotendeels door de verzekeraar vergoed worden. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking waardoor niet eerst het eigen risico hoeft te worden opgemaakt. Je bent altijd welkom om vrijblijvend te informeren in hoeverre jouw verzekeraar vergoeding biedt.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Is je interesse door één of meer van onze mogelijkheden gewekt, neem dan contact op om een afspraak voor een gratis kennismaking in te plannen.

Afslankstudio & welzijnspraktijk Gracili
Zielhorsterweg 83, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl

Fotografie: iStockphoto, e.a.