Voorkom valpartijen door gladde vloeren!

0
1308
Lodewijk Veiligheid & Comfort

“Ek jaar geef ik honderden mensen hun zelfvertrouwen terug”, vertelt Monique van der Woude van De Gripvrouw. “Veertig jaar lang behandelde ik als fysiotherapeute patiënten met ernstig letsel en blessures door valpartijen in huis. Niet alleen hadden deze mensen lichamelijke klachten, vaak hadden ze ook emotioneel een klap gekregen. Wat als ze weer zouden vallen? Door deze angst werden ze regelmatig beperkt in hun dagelijkse leven. Hun zelfvertrouwen was minder en wat eerst zo gewoon leek was nu spannend. Douchen bijvoorbeeld of naar het toilet gaan. Misschien is dit voor u ook herkenbaar?”

De Gripvrouw

Een antislipmatje voldoet niet…

Als zorgverlener wilde Monique natuurlijk veel liever dat deze mensen helemaal niet bij haar in de praktijk terecht kwamen. “Daarom was ik ook zo verbaasd toen ik ontdekte dat er een hele mooie oplossing bestaat voor gladde vloeren. Terwijl niemand in mijn omgeving deze kende. Hoe kon dat?” Als mensen last hebben van een gladde vloer kopen ze vaak een antislipmat of ze kiezen er zelfs voor om de vloer volledig te vervangen. “Maar deze oplossingen zijn verre van ideaal. Een antislipmat kan wegglijden. Het vervelendste nadeel is misschien wel dat hij vaak schimmel en andere viezigheid aantrekt. En om nu de hele (tegel)vloer te vervangen is wel heel duur.”

Welke oplossing dan wel ideaal is?

Het aanbrengen van een antislip coating op uw bestaande tegels is volgens Monique de ideale oplossing. “Deze coating is onzichtbaar en blijft jarenlang zijn werk doen. Uw gladde tegels worden door deze coating stroef gemaakt, waardoor u direct grip ervaart. Niet alleen op uw tegels, maar ook op uw leven. Uw angst om te vallen vermindert en u kunt zich weer vol vertrouwen door uw eigen huis bewegen.”

Voorkomen in plaats van genezen

Uiteindelijk heeft Monique besloten om te gaan voorkomen in plaats van te genezen. “Deze oplossing moeten veel meer mensen leren kennen. Daarom startte ik De Gripvrouw. Ik kom bij u langs, breng de coating aan en geef zo uw vrijheid terug. Geen angst meer. Genieten! En deze oplossing is niet alleen geschikt voor badkamervloeren, maar ook voor douchebakken, terras- en tuintegels.” Zelfs voor een betonnen ondergrond op galerijen en parkeergarages draait Monique haar hand niet om.

De Gripvrouw
T. 085-0160110
www.degripvrouw.nl

LEZERSAANBIEDING

Voor de lezers van de tijdschriften van Rex Magazines heeft De Gripvrouw een speciale lezersaanbieding: U krijgt maar liefst 10% korting bij een antislipbehandeling door De Gripvrouw. Gebruik hiervoor de code REX2022. Geldig tot en met 30-06-2022.