Autoservice Kuipers verhuisd naar energieneutraal pand

0
1427
Auto Kuipers

Vorige maand werd het nieuwe pand van Autoservice Kuipers officieel geopend. Na maanden bouwen werden de eerste klanten ontvangen in de nieuwe vestiging die slechts één deur verwijderd is van het oude pand. Het nieuwe gebouw is 1600m2 en heeft een grote werkplaats met 10 bruggen, een wasstraat, een APK-station én een grote showroom.

Pand van de toekomst

Om het pand te realiseren is nauw overleg geweest met de Gemeente Zoetermeer en de aannemer. De uitgangspunten waren een efficiënte toekomstgerichte werkomgeving met een groen label. Het gebouw is volledig gasloos en levert met de 267 zonnepanelen dagelijks gemiddeld 225 kWh terug. De vloerverwarming in alle ruimtes werkt via een warmtepompsysteem. Alle kozijnen, ramen en deuren zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Met behulp van de ING is vanuit de overheid een groenverklaring afgegeven aan het pand op de Wiltonstraat 2 A.

Het interieur is warm en stijlvol ingericht. Het autobedrijf heeft hiervoor een samenwerking gezocht met Richmond Interiors. Een bekend Nederlands interieurmerk dat zich kenmerkt door de chique stijl en sprekende details.

Auto Kuipers

Van Autoservice naar Auto

Met de verhuizing naar het nieuwe pand is ook de naam ingekort naar Auto Kuipers. Het woordje ‘service’ is weggevallen, alleen in de naam uiteraard. De service is nog steeds hetzelfde maar het autobedrijf doet ondertussen veel meer dan alleen service verlenen. Naast onderhoud, reparaties en APK’s is er nu veel meer ruimte voor de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. De vraag naar het importeren van auto’s is de laatste jaren sterk toegenomen. In de nieuwe vestiging wordt op deze vraag nog beter ingespeeld. Ook kunnen klanten vanaf nu rekenen op Auto Kuipers mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat wanneer u in onderhoud bent bij de Auto Kuipers, u gratis ‘Kuipers mobiliteitsservice’ krijgt en door heel Europa wordt opgehaald bij pech onderweg. Daarnaast zijn wij bij grote leasemaatschappijen een vast gezicht voor reparaties en onderhoud. Klanten met een leaseauto zijn daarom van harte welkom.

Eigenaar Melvin Kuipers: “Na een lange tijd van voorbereidingen hebben wij in Zoetermeer iets kunnen realiseren om trots op te zijn. Een pand dat klaar is voor de toekomst. Een werkklimaat dat fijn is voor alle collega’s evenals een prettige plek voor klanten om comfortabel te wachten op de reparatie, het onderhoud of de APK van de auto. Een showroom met een groots aanbod occasions voor ieder budget. Een heel verschil met de occasions op het buitenterrein van het oude pand. Door samen met Gemeente Zoetermeer en de ING te kijken naar de toekomst, hebben we een energieneutraal pand neer kunnen zetten met een eigen visie. Een Bovag bedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met uw huidige of nieuwe auto te maken heeft. We hanteren dezelfde prijzen als voorheen maar nu met nog betere service.”

Service met behoud van garantie

Auto-eigenaren die altijd naar de dealer gaan, kunnen ook zeker terecht bij het autobedrijf zonder hun garantie te verliezen. Auto Kuipers voert werkzaamheden uit aan auto’s waarbij de fabrieksgarantie behouden blijft. Tijdens de reparatie wordt er indien beschikbaar gratis vervangend vervoer aangeboden.

Hoogste wasstraat in Zoetermeer

In het nieuwe pand is een wasplaats gerealiseerd waarin zelfs bussen tot 2,80 meter hoogte gewassen kunnen worden. Er zijn verschillende wasprogramma’s tegen scherpe prijzen. De wasstraat is ontstaan doordat het bedrijf als extra service bij grote beurten en trouwe klanten de auto gewassen afleverde. De wasstraat is van maandag tot en met zaterdag geopend voor personenauto’s en bussen. Om de lijn van duurzaamheid door te trekken, is gekozen voor een gereviseerde wasstraat.

Auto Kuipers

Auto in- en verkoop

Op de eerste etage van het nieuwe pand is een grootse showroom ingericht waar gemiddeld 35 occasions te vinden zijn. Klanten zijn hier altijd welkom voor een kopje koffie en een proefrit. Zoekt u net even iets anders, Auto Kuipers gaat dagelijks voor klanten vrijblijvend op zoek. Ook importeert het autobedrijf op verzoek auto’s uit het buitenland. Hier zijn vaak bijna nieuwe auto’s te vinden met vele luxe opties tegen scherpere prijzen. Auto Kuipers ontzorgt in het gehele import traject. Uw oude auto kunt u vaak inruilen op een occasion bij het autobedrijf. Financial- of private lease behoren tevens tot de mogelijkheden.

Auto Kuipers

Over Auto Kuipers

Auto Kuipers is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Ook weten klanten uit de rest van Zuid-Holland en zelfs Amsterdam deze garage te vinden. Het bedrijf werd een paar jaar geleden door de Bovag uitgeroepen tot Beste Garage van Zuid-Holland. Ook is het bedrijf door vergelijkingssite BesteGarage.nl al eerder uitgeroepen als ‘Topper’. Auto Kuipers is een onafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties, schadeherstel, APK, (les)autoverhuur, occasions, auto import, chiptuning, velgen, trekhaken en veel meer. De kracht van het bedrijf zit in de persoonlijke service, betrouwbaarheid, advies voor ieder budget en de kwaliteit tegen scherpe tarieven. Naast de vestiging in Zoetermeer is er ook een vestiging in Scheveningen.

Auto Kuipers
Wiltonstraat 2 A, Zoetermeer
T. 079-3410057
www.autoservicekuipers.nl