De Werf bij de Sluis in Muiden

0
1660
De Werf bij de Sluis in Muiden

Altijd al in een eeuwenoude stadskern willen wonen, aan het water, met zicht op voorbijvarende schepen? Het kan in nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het aanbod op dewerfbijdesluisinmuiden.nl of informeer bij de makelaars naar de beschikbare woningen.

Nog woningen beschikbaar in fase 2, eventueel met ligplaats

De bouw van fase 1 is reeds gestart en de indicatie is dat deze zomer met de bouw van fase 2 wordt gestart. De nog beschikbare woningen in fase 2 zijn werfhuizen, appartementen en een penthouse. De woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm en hebben een tuin of terras. De koopsommen lopen uiteen van € 725.000 tot € 1.825.000 (v.o.n.). U kunt in de onderliggende garage een of twee parkeerplaatsen kopen. Daarnaast heeft u het eerste recht op de huur van een ligplaats voor een boot. Daarmee vaart u zo de Vecht of het IJmeer op.

Interesse? Bel de makelaars of schrijf u in

Het actueel beschikbare woningaanbod staat in de Woningzoeker op de projectsite. Informeer bij de makelaars naar de beschikbare woningen of schrijf u in via de website. Een afspraak maken met de makelaars op de locatie en sales suite kan ook op ma t/m vr: 9:00 – 17:30 uur en op za: 10:30 – 12:00 uur. www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl