Wanna-Have is dé menstore van Spakenburg

0
1581
Wanna-have

Dominic de Graaf, eigenaar van mannenmodezaak Wanna-Have, staat te popelen om te starten met het nieuwe seizoen. “Het wordt een frisse start met álles op het gebied van kleding voor mannen”, geeft hij enthousiast aan. Iedereen kan terecht in dé men-fashionstore van Bunschoten-Spakenburg. “De collectie is heel breed; er is voor iedereen wat wils! Van outfits voor bruiloften tot casual joggingpakjes voor op de bank.” Zijn winkel heeft een oppervlakte van 200 m2. “De nieuwste collectie hangt nu in de winkel”, vertelt Dominic. En de locatie op de Zuidwenk is natuurlijk ideaal. “Een paar honderd meter van het centrum en je parkeert zo voor de deur!”

Huiskamergevoel

Al meer dan veertien jaar runt Dominic zijn eigen herenkledingwinkel. In 2008 begon hij en nog steeds is dit zijn grootste passie. “Het is belangrijk dat je doet wat je leuk vindt”, zegt hij met een glimlach. “Dat is voor mij de mooiste collecties uit Italië, Frankrijk en Nederland halen om hier naar Spakenburg te brengen.” Dominic staat zelf in de winkel, gaat persoonlijk op inkoop en dat resulteert volgens Dominic in de ultieme beleving. “Wat ik inkoop, is wat ik ook écht mooi vind. Ik weet veel over stoffen en pasvormen, omdat ik dit werk natuurlijk al jarenlang doe! Ik denk dat dat mijn kracht is. Op die manier kan ik het shoppen heel persoonlijk maken”, legt hij uit. Daarnaast wil Dominic ook een stukje gezelligheid brengen. “Bij mij krijg je écht het huiskamergevoel. Een fijn muziekje, goede koffie en dan lekker shoppen.” Hij geeft dan ook regelmatig een leuk event waarbij fashion centraal staat, maar er ook een hapje en een drankje aanwezig is. Bij Wanna-Have ervaar je een beleving en ben je in één keer klaar. “Naast de kleding hebben we schoenen, riemen, sokken en sieraden. Mannen hoeven op die manier maar naar één winkel en ze hebben een compleet nieuwe garderobe!”

Wanna-have

De mooiste labels

Wekelijks zijn er nieuwe collecties van de mooiste labels. Eén van de bekende merken die Dominic verkoopt is Cavallaro Napoli. “Een heel mooi, Italiaans label, maar gericht op de Hollandse man. De pasvormen en lengtes zijn goed en dat is voor mij belangrijk. Een exclusief, maar betaalbaar merk”, legt Dominic uit. Ook heeft hij het op-en-top Italiaans merk Antony Morato. “Dat heeft echt nog die verfijningen, details, zoals het in Italië hoort. Iets unieker en ook weer een totaalplaatje: van schoen tot riem. We hebben daar nu zelfs parfum van, toilettasjes en rugzakken. Dat zijn ook leuke wannahaves om weg te geven als cadeautjes.” Ook is er onder andere nog het merk Circle of trust, Pure White en ondergoed van Muchachomalo. Wanna-Have is één van de meest vernieuwende herenmodewinkels in de omgeving. “Dat komt door de merken en stijlen die ik uitdraag. Ik wil een complete shopbeleving aanbieden en dat is mijn kracht”, sluit de ondernemer af.

Wanna-have
Zuidwenk 14, Bunschoten-Spakenburg
T. 033-2988089
www.wanna-have.nl