Persoonlijke zorg en excellente service voor senioren met geheugenproblematiek

0
2842
Rosorum Amersfoort

Een warm thuis, dat is Zorgvilla Amersfoort. Een markante jaren ’20 pand dat zich bevindt in de zeer gewilde groene wijk Bergkwartier. De 26 comfortabele woonstudio’s variëren in grootte van 32 tot 45 m2 en zijn zeer geschikt voor senioren die in het dagelijks leven intensievere zorg en ondersteuning behoeven bij geheugenproblematiek.

Kleinschalig

De locatie is kleinschalig, sfeervol en gezellig. Locatiemanager Sandra Westeneng: “De warme sfeer in de zorgvilla sluit goed aan bij de behoefte van onze bewoners. Wanneer er sprake is van geheugenproblematiek is er vaak behoefte aan geborgenheid en overzicht, met de gezelligheid van de gezamenlijke ruimtes. Dat is absoluut typerend voor onze zorgvilla, net als de persoonlijke zorg. Onze medewerkers nemen de tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren.”

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd voor de bewoners en die worden zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. zoals muziekoptredens. En onze gastvrouw Marije verrast de bewoners graag met een feestelijke lunch. Naast de gezamenlijke activiteiten is er ook tijd en ruimte voor activiteiten aangepast op individuele behoeften, zoals samen een wandeling maken.

Rosorum Amersfoort

Sfeer proeven?

Zorgvilla Amersfoort begroet graag nieuwe bewoners, er zijn nog enkele woonstudio’s vrij. Sandra: “Een nieuw thuis kiezen kan een lastige zoektocht zijn. Wij helpen u daar graag bij, door vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. U bent ook altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding.” Neem voor meer informatie contact op met Rosorum via 026-3736666 of via info@rosorum.nl. Of neem direct contact op met locatiemanager Sandra Westeneng via sandra.westeneng@rosorum.nl. Rosorum.nl/zorgvilla-amersfoort