Original Skin gespecialiseerd in huidverbetering

0
1460
Original Skin

Original Skin is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk gespecialiseerd in huidverbetering, gevestigd in Amersfoort Vathorst. Voor elk huidprobleem hebben we een gespecialiseerde, persoonlijke aanpak met professionele apparatuur.

Jouw huid is uniek, dus jouw behandeling ook. Wij zorgen voor een behandeling die specifiek is afgestemd op de behoeftes van je huid. Het is ons doel om je huid in optimale conditie te krijgen. We meten bij iedere behandeling de huidwaarden om zo het maximale resultaat uit de behandeling te kunnen halen. Zo kun jij genieten van een mooie frisse huid. Elke dag opnieuw. In onze praktijk maken we gebruik van de producten van hannah, Obagi Medical, Zo Skin Health van Zein Obagi, 2B Bio Beauty Biopeeling en Colorescience. En natuurlijk geven we ook advies om je huid thuis goed te verzorgen.

In onze praktijk kun je ook terecht voor cosmetische behandelingen. Onze cosmetisch arts hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ze staat voor je klaar om advies te geven over injectables, medische peelings en de medische lijn van Zein Obagi. Original Skin is aangesloten bij de ANBOS, de Branchorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Original Skin
Azoren 15, Amersfoort
T. 033-4950124
www.originalskin.nl