Signé – Your Signature

0
1555
SIGNÉ CLINICS

Signé Clinics is de nieuwe Rotterdamse cosmetische formule waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit gelijk staat aan laagdrempeligheid, sfeer en een aftercare die het verschil maakt.

Specialistisch aanbod

Het aanbod van Signé Clinics reikt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt. Je kunt bij Signé Clinics onder meer terecht voor injectables, huidtherapie, cosmetische dermatologie en cosmetische chirurgie.

By The Blaak

Signé Clinics is een dochteronderneming van Polikliniek de Blaak die al meer dan 30 jaar een begrip is in Rotterdam. De Blaak is een zelfstandig behandelcentrum – gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten, aambeien en cosmetische chirurgie – en kenmerkt zich door korte wachtlijsten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg. Signé Clinics ontleent haar kwaliteitsnormen en kernwaarden aan Polikliniek de Blaak.

Kwaliteitskeurmerken

Signé Clinics is aangesloten bij NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dit geeft jou, als onze gast, de garantie dat je van de veiligste zorg van het hoogste niveau geniet. Jaarlijks ondergaat de kliniek een strenge audit die o.a. toets op medisch specialisten, apparatuur, hygiëne, service en aanbod.

Jouw signatuur

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. Zij stellen voor jou een persoonlijk en deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

Waarom kiezen voor Signé Clinics?

  • Geen wachtlijsten
  • Hoogwaardige zorg
  • Jarenlange ervaring
  • Breed aanbod
  • Kwaliteitskeurmerken
  • Hypermoderne kliniek

SIGNÉ CLINICS
Pannekoekstraat 54 A, Rotterdam
T. 085-4881788
www.signeclinics.nl