TS Products opent een luxe Health Experience Centre in de natuur

0
1491
TS Health Experience Centre

Vanuit een design ingerichte villa in Garderen wil TS Health Products de consument helpen met kennis, producten & service op het gebied van een ‘Happy Healthy Lifestyle’.

Het TS Health Experience Centre is onderdeel van TS Health. TS Health Products is de drijvende kracht achter dit initiatief, en zij streven naar een gelukkig en gezond Nederland, België en Engeland. Dat is dan ook waar hun productassortiment (natuurlijke voedingssuplementen, homeopatische geneesmiddelen en medische hulpmiddelen) verkrijgbaar is.

Ultieme experience

TS Health Products distribueert voornamelijk naar detailhandels en therapeuten, en vanuit daar is ook het idee van TS Health Experience Centre ontstaan. De consument bereiken en hen een ultieme Experience geven is namelijk waarop het Health Centre in het leven is geroepen. Met een cursusaanbod variërend van basisbeginselen van orthomoleculaire therapie, introductie in Ayurveda tot inspirerende sprekers die hedendaagse (gezondheid) thema’s belichten. Maar je vindt er ook een prachtige ruimte voor Yoga & Mindfulness. Voorafgaand aan elk bezoek kun je heerlijke biologische koffie en verse thee verwachten met een zoete (Glutenvrije & Vegan) bite. Maar ‘Liever een Latte Macchiato met Havermelk?’, ook dit is een standaard service. Na elke cursus of training ontvang je een goedgevulde goodiebox afgestemd op de cursus.

Behandelkamer huren

Mocht je je er nu al thuis voelen? Je kunt er ook een volledig ingerichte behandelkamer huren, als je denkt te passen in het concept van een Happy Healthy Lifestyle. Stuur dan een e-mail naar info@tshealthcentre.nl

TS Health Experience Centre
Oude Barnevelderweg 10, Garderen
T. 0341-462146
www.tshealthexperiencecentre.nl

Cursusagenda

Op de agenda voor april 2022 staan onder andere de volgende cursussen:
– 21 april 2022 ‘Herstel je Hormonen’ met Vivian Reijs
– 22 april 2022 ‘Workshop Leverontgifting’ door Tanja Viser & de Gewilde Keuken (Vegan catering)
– 25 april 2022 ‘Introductie tot Ayurveda’ met Kim van der Veer (Start with Rasa)
– 26 april 2022 ‘Voeding als Medicijn – Darmgezondheid’ door Vera van Randwijck

Voor het volledige cursusaanbod en om je aan te melden, ga dan naar:
https://www.aanmelden.tshealthexperiencecentre.nl/