Top combinatie: Pinterest én een adviseur!

0
1665
Elkekastopmaat

Je hebt kasten. En je hebt kasten van Elkekastopmaat. En met zo’n merknaam heb je wat te bewijzen. De website met talloze gerealiseerde projecten van deze Barneveldse maatkastenbouwer spreekt boekdelen. In alle soorten, maten en uitvoeringen zijn ze gefotografeerd, en ze hebben zonder uitzondering twee dingen gemeenschappelijk. Ze zijn op maat gemaakt én mooier dan de klant van tevoren had kunnen bedenken.

Mooier dan gedacht

Alle ervaring die er binnen Elkekastopmaat is op het gebied van materialen, uitrusting en kastindeling wordt ingezet. En niet zelden komt dat tot een eindresultaat dat de klant zelf niet hadden kunnen bedenken. “Het gebeurt regelmatig dat klanten met een bepaald idee binnen komen, maar uiteindelijk met een totaal ander concept de deur uit gaan. We gaan niet voor het snelle verkoopsucces, maar voor de allerbeste oplossing, waarmee de klant ook op langere termijn gelukkig is.”

Elkekastopmaat

Zoveel mensen, zoveel wensen

Als er érgens veel keuzes moeten worden gemaakt, dan is het bij een slaapkamerkast. Plankverdeling, vakkenindeling, hoogte, breedte, aantal lades, wel of geen schoenenplank en ga zo maar door. Hoe de kast eruit komt te zien, is voor iedereen anders. Veel tijd wordt er daarom gestoken in het inventariseren van wensen. Wat dragen de gebruikers, hoe ziet hun garderobe er uit, wat is hun lengte? “Heb je werk waarbij je elke dag een ander pak draagt, dan is het verstandig om voldoende ruimte te maken voor een hanggedeelte en denk je aan een lade voor stropdassen of een uittrekbare stropdassenhouder. Maar draag je zelden een pak, en verder geen lange garderobe-items, dan is een kleine hangdeel voldoende. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos. Door samen na te gaan wat praktisch is en gebruiksgemak oplevert, kom je tot een definitieve kastindeling.”

En dan de uitvoering

En dan heb je het nog niet eens over de uitvoering gehad. Kies je voor een draaideurkast met groef in zijdeglans roomwit. Een moderne schuifdeurkast met zwart frame en wit glas. Een grote schuifdeurkast met aluminium frame schuifdeuren. Of een sfeervolle draaideurkast met groeven in eiken fineer. De enorme keuze maakt het er niet altijd even gemakkelijk op, en dat is precies de toegevoegde waarde van een adviseur. “Door de juiste vragen te stellen komen we samen tot een praktische en mooie kast. Natuurlijk doe je in de showroom de nodige inspiratie op, maar de praktijk leert dat Pinterest en foto’s uit woonbladen ook goed helpen voorafgaand aan een bezoek. Zo krijgen we een idee van de smaak en voorkeuren van een klant, en buigen we ons samen over de vele details waarover een beslissing moet worden genomen.”

Elkekastopmaat

Prijskaartje

Een kast op maat laten bouwen is aan de ene kant bewerkelijker dan het simpelweg kopen en assembleren van een standaardkast. Maar aan de andere kant ook stukken eenvoudiger! En… er hangt bovendien vaak een verrassend prijskaartje aan!

Elkekastopmaat
Bellstraat 20, Barneveld
T. 0342-423404
www.elkekastopmaat.nl