De allerbeste vibes van Amsterdam vind je bij ArenaGym

0
1468
ArenaGym

Of je nou wedstrijdvechter bent of een paar kilo’s wil afvallen. Hier zal je ongetwijfeld geïnspireerd raken en lekker kunnen trainen. ArenaGym bestaat ruim zes jaar waarvan ruim twee jaar op een nieuwe locatie van ruim 1000 m2. Ze zijn net voor de eerste lockdown geopend, spiksplinternieuw is dus zeker nog van toepassing. Tijdens de lockdown hebben ze een outdoor gym gebouwd met een grote festivaltent, zodat er altijd een aanbod is geweest.

High-end gym

Volgens Marijn Moelee is vriendschap de fundering van ArenaGym. “Door vriendschap blijven onze klanten lid en werken de trainers samen als één team. ArenaGym is een high-end gym waar je groepslessen kunt doen of zelfstandig kunt trainen. Na het sporten kan je nog even chillen in de juicebar (Seamossbar) of een drankje meenemen voor onderweg. ArenaGym biedt groepslessen voor alle niveaus van beginners tot en met gevorderden. Door de enorme variatie is er altijd wat te doen. Denk aan CrossFit, HIIT, kickboksen, zaktraining, MMA, Hyrox, Yoga, Personal training en zelfstandig trainen

Ontspanning door inspanning

Tussen alle drukte van het leven in is ArenaGym de ideale plek om hiervan even te ontvluchten. Ontspan tijdens een yogales, verleg je grenzen in een CrossFit WOD of leer nieuwe vechtskills. “Ook kun je terecht in onze co-working space om nog wat werk af te ronden of de fysio als je een pijntje hebt”, aldus Marijn.

Werkwijze

Weet je nog niet hoe je moet beginnen? Maak je geen zorgen, ArenaGym helpt je op weg. “Wij werken middels de Physis methodiek. Hiermee brengen wij jouw vitaliteit in kaart en bespreken we uitgebreid wat jouw doel is, waarom je dit doel wil bereiken en wat ervoor nodig is om dit daadwerkelijk te halen. Zo weten wij precies waar je grootste energielekken zitten, wat we het eerste moeten aanpakken en wat de sleutel tot succes zal zijn.”

Geïnspireerd?

ArenaGym zit in Amsterdam-Zuidoost vlakbij de IKEA met eigen parkeerplaatsen voor de deur. Een gratis proefles is online aan te vragen. “Word jij onze nieuwe vriend?”, vraagt Marijn met een brede glimlach.

ArenaGym
Lemelerbergweg 32, Amsterdam
T. 020-8207555
www.arenagym.nl