Huidtherapie Groene Hart blijft vernieuwen!

0
1334
Kliniek Groene Hart

Voor veel Gouwenaars en inwoners van omliggende plaatsen is Huidtherapie Groene Hart een bekende plek. Je kan hier terecht voor allerlei huidklachten, waaronder: acne, overbeharing, wratjes vaat en pigmentklachten. In 2018 werden de diensten uitgebreid met: medische pedicure en een schoonheidsspecialist.

Nieuwe naam

Huidtherapie Groene Hart is bezig geweest met de volgende verbeteringen. De huidige naam volstaat hierdoor niet meer, daarom presenteren wij met trots onze vernieuwde naam: Kliniek Groene Hart. Een reden van deze naamswijziging is omdat er inmiddels veel meer behandelingen worden aangeboden dan alleen de huidtherapie. Huidverbetering, botox, injectables en de al eerder genoemde medisch pedicure en schoonheidsspecialist. De intake blijft zoals we altijd gedaan hebben de afgelopen 16 jaar nog altijd gratis.

Kliniek Groene Hart

Onderscheidend vermogen

Kliniek Groene Hart onderscheidt zich door te werken met producten met hoge werkstoffen waardoor huidklachten goed kunnen worden aangepakt. Ook op het gebied van huidverbetering merk je dat de expertise van het team zorgt voor mooie resultaten. Tegelijkertijd willen we laagdrempelig blijven en proberen we iedereen van een passend advies te voorzien.

Nieuwe laser

Sinds een jaar werken we ook met onze nieuwe ontharingslaser. Hiermee bereiken we nog sneller en betere resultaten dan voorheen. Wat niet iedereen weet, is dat haargroei in het gezicht vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. Verder hebben we ook een aantal nieuwe zeer ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialiste in ons team mogen verwelkomen. En naast de rebranding bestaat er nu ook de mogelijkheid om zeer eenvoudig zelf online afspraken in te plannen bij de huidtherapie, pedicure, schoonheidsspecialist en cosmetisch arts. Bekijk u verzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding haren gezicht, acne gezicht (ook voor verzekerden onder de 18) of camouflagetherapie.

Kliniek Groene Hart
Middenmolenlaan 1, Gouda (Goverwelle)
T. 0182-235030
www.kliniekgroenehart.nl