Idyllisch Lommerrijk – Na complete restyling zalen, populairder dan ooit!

0
1571
Lommerrijk

Zoekt u een unieke locatie voor uw feest, bruiloft, vergadering of uitje? Een locatie waar u en uw gasten warm onthaald worden? Waar u in alle rust bijeen komt, in een sfeervolle ambiance en met een uitstekende verzorging? Dan bent u van harte welkom bij Lommerrijk!

“Lommerrijk is mede dankzij de complete restyling van alle ruimtes in de afgelopen 2 jaar populairder dan ooit. En natuurlijk de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Hillegersberg”, vertelt Monique Delfgaauw. “Deze directe ligging aan het water en de landtong met eeuwenoude Kastanjebomen zorgen voor een ontspannen sfeer. Lommerrijk is niet voor niets een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardags- feest, familiedag of babyshower.” Lommerrijk is bovendien zeer goed bereikbaar op slechts vijf autominuten van de snelweg en beschikt over een ruim eigen (gratis) parkeerterrein.

Romantische trouwlocatie

Bij Lommerrijk stelt u zelf uw feestdag samen. Kies uit een van de vijf ruimtes, allen met uitzicht over het water. Combineer uw verblijf met een heerlijke brunch, barbecue (walking) diner of buffet. Daarnaast behoort de trouwlocatie van Lommerrijk tot een van de mooiste van Rotterdam. “Hier genieten bruidsparen de hele dag van hun bruiloft. Van het ja-woord buiten op de landtong tot aan de feestavond, en alles daar tussenin. Bovendien kunnen de bruidsparen letterlijk in het huwelijksbootje stappen.”

Altijd gastvrij

Verrassen en verwachtingen overtreffen vormen de kern van de service van Lommerrijk. “Onze missie is om onze gasten méér te geven dan waar zij op hopen. Elke reservering wordt vooraf intern uitgebreid doorgenomen en kijken wij waar we de gastverwachting kunnen overtreffen. “Echte gastvrijheid zit ‘m in kleine dingen. We luisteren naar uw wensen, denken vooruit en we kijken hoe we uw verblijf nog beter kunnen maken. ‘Altijd gastvrij’, noemen we dat. En met als doel dat wij uw verwachting sterk overtreffen en u kunt terugkijken op een geweldig evenement.

Lommerrijk
Straatweg 99, Rotterdam
T. 010-4220748
www.lommerrijk.nl