Snel en veilig uw woning verhuren

0
1781
123 Wonen Amersfoort

123 Wonen is al jaren de verhuurmakelaar van Nederland. Vanuit 31 lokale vestigingen bemiddelen de specialisten van 123 Wonen in de verhuur en beheer van woonruimte en zoeken zij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht. Alles op een steeds hoger kwaliteitsniveau zoals 123 Wonen dat al sinds 2009 biedt. Amersfoort Living ging in gesprek met Monique Spijker en Charmaine Kok van 123 Wonen Amersfoort.

123 Wonen Amersfoort

Waarom zijn jullie verhuurmakelaar geworden?

Monique: “In 2019 zijn we gestart met 123Wonen Amersfoort. Charmaine heeft jarenlang een eigen onderneming gehad en ik komt uit de financiële dienstverlening. We hebben allebei veel affiniteit met vastgoed, en halen uit deze uitdaging dan ook heel veel plezier en energie. De woningmarkt spreekt ons erg aan; het vinden van de optimale match tussen huurder en verhuurder geeft een kick. Nét even dat kleine beetje extra doen daar zetten we ons graag voor in. Verder zorgt de afwisseling in ons vak dat we alle dagen als een positieve uitdaging zien. Soms kom je bij mensen die in een villa op een landgoed wonen, en de dag erna mag je een aanbieding doen voor een appartement in de binnenstad.”

Waar verhuren jullie woningen?

Charmaine: “We verhuren vooral in Amersfoort, maar ook in de omliggende dorpen als bijvoorbeeld Baarn, Soest, Hoevelaken, Nijkerk en Leusden, een prachtig gebied!”

Wie zijn jullie klanten?

Charmaine: “Onze klanten zijn huiseigenaren die tijdelijk hun eigen woning willen verhuren omdat ze bijvoorbeeld naar het buitenland gaan voor een bepaalde tijd of de woning willen aanhouden voor verhuur. Maar natuurlijk ook beleggers. Zo begeleiden we ook aankomende beleggers door ze voor te lichten over de verhuurmogelijkheden.”

Vertel eens iets meer over 123Wonen?

Monique: “123Wonen is een landelijke franchiseorganisatie met inmiddels 31 vestigingen; deze landelijke bekendheid in combinatie met regionale kennis is ons inziens de kracht van 123Wonen. Daarnaast is het natuurlijk ook erg fijn dat je met collega’s van de andere regio’s kunt overleggen wanneer je een bepaald vraagstuk hebt.”

Is verhuren via 123Wonen Amersfoort veilig?

Charmaine: “123Wonen Amersfoort is een professionele verhuurmakelaar en we zijn opgeleid om valse documenten te herkennen en weten ook welke documenten of gegevens belangrijk zijn om de juiste verbanden te kunnen leggen. Het gaat erom de samenhang te zien tussen de aangeleverde documenten, een adrescontrole, kredietcheck, LinkedIn check en een Social Media check. Verder herkennen we door onze training al vrij snel vervalste salarisstroken, bankafschriften en werkgeversverklaringen. Ongetraind zijn deze vrijwel niet te herkennen. Mede hierdoor voorkomen we dat verdachte kandidaten via onze bemiddeling een huurovereenkomst aangaan. Dat geeft een heerlijk gevoel, iedereen in ons vak zou dit moeten beheersen.”

123 Wonen Amersfoort

Bieden jullie ook beheer van de woningen aan?

Monique: “Jazeker! Naast onze expertise in verhuren kan je bij 123Wonen ook terecht voor: financieel-administratief en technisch beheer. Een pro-actieve en eigentijdse vastgoedbeheerpartner die volledig ontzorgt. 123Wonen denkt mee, adviseert en bewaakt tijdens de gehele verhuurperiode.”

Hoe is de situatie op de woningmarkt op dit moment?

Charmaine: “Momenteel is er op de woningmarkt nog steeds een enorme vraag naar koopwoningen, maar er is ook nog veel vraag naar huurwoningen. Dagelijks worden we overspoeld met telefoontjes van huurders die dringend op zoek zijn naar (tijdelijke) woonruimte, en het valt niet altijd mee om de soms schrijnende verhalen te horen. Helaas kunnen wij ook geen ijzer met handen breken voor deze mensen, en meer dan een luisterend oor kunnen we dan ook vaak niet zijn voor ze.”

Waarom kiezen klanten voor 123Wonen Amersfoort?

Monique: “Wij zijn enorm enthousiast, creatief en dé regionale verhuurmakelaar van Amersfoort met de steun van een landelijke organisatie. We kennen de weg, denken mee en ontzorgen graag door nét even dat kleine beetje extra te doen! Daarmee maken wij het verschil!”

123 Wonen Amersfoort
Westerdorpsstraat 58, Hoevelaken
T. 033-2048041
www.123wonen.nl