Voorkom gladde vlonders

0
2804
GripFactory

Houten vlonders zijn berucht omdat ze glad worden als ze nat zijn of door algengroei. GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn een efficiënte oplossing om het risico op uitglijden te minimaliseren. U kunt een veilig pad vormen of alle vlonderplanken voorzien van deze antislipoplossing. GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn vrijwel onverwoestbaar, volledig splinter- en barstvrij, weerbestendig en eenvoudig aan te brengen. Bovendien krijgt u maar liefst 10 jaar garantie!

GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn vervaardigd uit polyester, versterkt met fiberglasvezels (GRP) met daarop een aluminium korrel. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen zijn GripFactory PolyGrip Vlonderstroken niet alleen zeer sterk, maar ook nog eens zeer licht en eenvoudig te verwerken. GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, beige en geel met bijpassende (gekleurde) RVS-schroeven. Elk jaar bewijzen Vlonderstroken tijdens natte perioden en de winter hun dienst door houten bruggen, vlonders en hellingbanen veilig(er) te maken. Te meer omdat ijs en sneeuw niet hechten op dit materiaal.

GripFactory

Eenvoudige montage

GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn verkrijgbaar in breedtes van 50 en 90 mm tot een maximale lengte van 2400 mm en zijn standaard voorzien van boorgaten om de 200 mm. GripFactory PolyGrip Vlonderstroken zijn hierdoor eenvoudig te monteren met RVS-schroeven. Montage kan plaatsvinden in elk seizoen, stofvrij en zonder ingrijpende verbouwing. Uw houten galerij, trap, vlonder, steiger, loopbrug of hellingbaan is hierna jarenlang veilig beloopbaar. En wilt u een vlonderplank vervangen, dan schroeft u eenvoudig de Vlonderstrook los en hergebruikt u deze op uw nieuwe vlonderplank.

Over GripFactory

GripFactory is een internationale specialist op het gebied van innovatieve antislipoplossingen voor elke ondergrond. Wij leveren onze GRIP oplossingen aan groothandel, detailhandel, industrie, facility managers en eindgebruikers wereldwijd. Daarnaast bieden wij verschillende turn-key oplossingen op het gebied van antislip. De producten die wij bieden zijn door ons ontwikkeld of verbeterd. Wij kunnen hierdoor de scherpste tarieven bieden en specifieke aanpassingen aan het product voor uw toepassing zijn ook geen probleem.

Informatie

Wilt u ook veilige vlonders zonder gevaar op uitglijden? Bel dan voor gratis advies 0348-203000 of ga naar de website www.gripfactoryantislip.com en krijg grip op gladde vlonders.

Lezersaanbieding

GripFactory heeft een speciale lezersaanbieding: 20% korting bij aanschaf van Vlonderstroken. Gebruik hiervoor de code VLONDERS20procent. Geldig tot en met 31-12-2021.