Van bad naar douche in één dag

0
2484
Pronk ergo - bad naar douche

Ziet u op tegen het nemen van een bad of douche, doordat het in en uit bad stappen een hindernis is? Dan is van bad naar douche de oplossing. Laat uw badkuip dan nu binnen één dag door Pronk ergo vervangen voor een strak afgewerkte en moderne inloopdouche op maat.

Wanneer u ouder bent of wat slechter ter been, dan is veilig douchen niet altijd even gemakkelijk. Vaak vormt de hoge instap van de bestaande badkuip een probleem. Ook een gladde douchevloer of gladde tegels kunnen voor ongelukken zorgen. Pas daarom nu uw badkamer aan zodat u met een veilig gevoel een douche kunt nemen. Volgens Jeroen van Ramesdonk van Pronk ergo uit Zoetermeer is het vooral voor ouderen die thuis blijven wonen van belang om een comfortabele badkamer te hebben die aandacht heeft voor bewegingsvrijheid en houvast. Pronk ergo biedt uitkomst met het ‘bad naar douche in één dag’ programma. “Zonder grote verbouwingswerken (geen hak- en breekwerk aan tegels en muren) vervangen we uw bestaande badkuip voor een veilige instapklare douchecabine. Zo kunt u comfortabel en veilig douchen”, aldus Van Ramesdonk.

Ruime keuze

“U krijgt een op maat gemaakte douchecabine die precies in de plaats komt van uw oude bad of douche. U bepaalt daarbij zelf welke aspecten u belangrijk vindt bij uw nieuwe douchecabine. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een extra lage instap, een antislipvloer of wellicht douchehandvatten en een opklapbare stoel wanneer u moeilijk ter been bent. Onze inloopdouches zijn in samenspraak met medici, fysiotherapeuten en ergotherapeuten geheel afgestemd op de wensen van met name de oudere consument. Hierdoor kunt u gewoon thuis veilig blijven douchen wanneer u dat wilt”, legt Van Ramesdonk uit. “Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u thuis op bezoek om uw wensen en behoeften te inventariseren.”

Pronk ergo - bad naar douche

Vakkundig en professioneel

De monteurs van Pronk ergo verwijderen uw oude bad en plaatsen de nieuwe douchecabine over de bestaande wand- en vloertegels. Vervolgens sluit de monteur alles voor u aan en laat hij uw badkamer schoon achter. “Het oude bad nemen wij indien gewenst voor u mee. Na 48 uur drogen kunt u veilig en comfortabel douchen in uw douchecabine.”

Over Pronk ergo

Pronk ergo is de specialist in Nederland op het gebied van aangepast sanitair. Het bedrijf uit Zoetermeer biedt een ruim assortiment als het gaat om bad naar doucheoplossingen. Met deze innovatieve en functionele producten bent u niet alleen verzekerd van degelijkheid en een professionele installatie, maar ook van een goede prijs voor een kwaliteitsproduct. Voor een bad naar doucheoplossing bent u bij Pronk ergo dan ook aan het juiste adres.

Showroom

Wilt meer weten over de mogelijkheden voor een inloopdouche bij u thuis? Bel dan 079-3611340 voor meer informatie en laat u vrijblijvend adviseren. Ook bent u op afspraak van harte welkom in een van de zes showrooms in Nederland en België.

Pronk ergo - bad naar douche

badnaardouche.pronkergo.nl