Schoutenwerf: Start verkoop Fase 2

0
1694
Schoutenwerf

Midden in het historische centrum van Muiden wordt de voormalige Schoutenwerf getransformeerd tot een intieme, nieuwe woonbuurt: De Werf bij de Sluis in Muiden.In totaal worden er drie vrije kavels, drie monumentale renovatiewoningen en 51 luxe koopwoningen gerealiseerd, variërend van vrijstaande werfhuizen met tuin, werfhuizen aan het binnenplein, stadswoningen, appartementen en penthouses. Ruime woningen met fijne buitenruimtes, een of twee parkeerplekken en de mogelijkheid tot privéligplaats voor de deur.

De Werf bij de Sluis in Muiden is met veel liefde voor de plek en oog voor de omgeving ontwikkeld. In de ontwerpen is ervoor gekozen om de geschiedenis niet letterlijk te kopiëren, maar er een eigen draai aan te geven. Zo blijft bijvoorbeeld de muur die de scheiding tussen de oude Werf en Muiden wel intact, maar worden er doorkijkjes in gemaakt zodat er meer verbinding komt.

Zaterdag 9 oktober start de verkoop van Fase 2 met onder andere 10 bijzondere bajonet-werfhuizen. Deze werfhuizen zijn een ode aan de stadswoningen met de industriële sfeer van de werf. Stevige en stoere materialen zorgen voor een robuust uiterlijk. De grote raampartijen en een daklicht op de 2e etage bieden zowel een schitterend uitzicht als fenomenale lichtinval. De openslaande deuren leiden naar een riant terras aan de Vechtzijde of een fijne stadstuin op het westen. Vanuit alle bajonet-werfhuizen is er prachtig uitzicht op de Vecht. Koopsommen voor deze bajonet-werfhuizen, vanaf € 675.000 v.o.n.

Bekijk het aanbod op www.dewerfbijdesluisinmuiden.nl.