Sport nu eerste drie maanden met gratis Personal Training

0
1690
Personal Sports Club

Corona heeft erin gehakt en we hebben uitgekeken naar het moment, waarbij men weer kan gaan trainen om zijn / haar coronakilo’s kwijt te raken. Zomaar beginnen zonder kennis of goede begeleiding is niet altijd goed. Het is belangrijk dat u gecontroleerd een training opbouwt en rekening houdt met je zwakke punten. Personal Sports Club heeft na de lockdown gestunt met de eerste drie maanden gratis te sporten om mensen weer aan het sporten te krijgen, maar vindt het nu belangrijker dat mensen goed van start gaan en goed begeleid beginnen met sporten om hun doelen te realiseren. Zij zijn dan ook van mening dat u niet voor de goedkoopste sportclub moet gaan, maar voor de beste resultaten!

Personal touch

Bij Personal Sports Club heeft u meerdere mogelijkheden. Er zijn zowel lifestyle, beauty als sportmogelijkheden die er voor zorgen dat u weer in een op en top conditie kunt verkeren. Personal Sports Club is een rustige sportclub met een prettige sfeer die resultaat garandeert. “Bij ons vindt u geen groepen jongeren of bodybuilders, maar mensen die gericht trainen. In een gezellige en gemoedelijke omgeving kunt u individueel en in groepsverband resultaatgericht sporten. Onze slogan ‘Sporten met een Personal touch’ zegt het al. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Overigens is Personal Training optioneel, indien u wenst, kunt u zelf individueel sporten zonder Personal Training. Er is echter wel altijd een trainer in onze club die kosteloos klaar staat voor al uw vragen over de werking van apparaten, voeding en trainingsschema’s. Intensievere begeleiding van onze klanten doen we door middel van personal training.”

Faciliteiten van topkwaliteit

“Wij zijn een uniek fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer waar u verantwoord en veilig kunt sporten”. Wellness voert bij ons de boventoon en bovendien zijn alle faciliteiten van topkwaliteit zoals tv kijken op uw cardio apparaat, zodat u uw favoriete programma niet hoeft te missen en wel in beweging blijft. Bij ons zult u ervaren, dat sporten en ontspannen in een sfeer van luxe en comfort in één club samen vallen. Onze club beperkt zich qua ledenaantal om de kwaliteit voor u als lid te bewaken. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk bij Personal Sports Club!” Met een aantal gloednieuwe apparaten en een nieuw kunstgrasveld heeft Personal Sports Club niet stilgezeten tijdens de lockdown. Ze hebben er alles aan gedaan om er helemaal klaar voor te zijn, wanneer u besluit om weer te komen. Personal Sports Club kijkt er naar uit om u weer te mogen ontvangen. Op vertoon van dit artikel ontvangt u bovendien de eerste drie maanden Personal Training en een extra verrassing!

Personal Sports Club

Personal Sports Club
Europaweg 226, Zoetermeer
T. 079-8890799
www.personalsportsclub.nl