Lokale keukenspecialist met een persoonlijke benadering

0
1935
Olmkeukens

Van Krimpen aan den IJssel tot aan IJsselstein en Lopik, van Gemeente Gouda tot Krimpenerwaard. Kom je uit deze regio en zoek je een nieuwe keuken, dan kan je niet om Olmkeukens in Stolwijk heen. Of liever gezegd: om Wim van Olm heen. Wim is dé keukenexpert in de regio en is dan ook al geruime tijd het gezicht van het bedrijf. Of je nou een budget keuken zoekt of heel specifieke wensen hebt: hij denkt met iedereen mee en komt altijd tot een goede match. Wim vertelt over het ondernemerschap en wat hem daarin drijft.

Olmkeukens

Keten of onafhankelijk?

Voordat Wim startte met Olmkeukens heeft hij bij diverse keukenbedrijven gewerkt. Met al die kennis van keukens in huis was het tijd om zijn eigen filosofie en visie te ontwikkelen. “Waar je bij grote keukenketens nog weleens wordt misleid door stuntprijzen en verkooppraatjes, vind ik het heel belangrijk om een goede service te leveren. Tijd nemen voor de klant, luisteren naar de vraag, meedenken in de samenstelling van de keuken en het budget. Omdat ik een zelfstandige, lokale ondernemer ben, kan ik er zelf voor zorgen dat mensen zich thuis voelen in de showroom. Je hoort direct de prijs die het ook echt wordt, geen verrassingen. Onderhandelen is ook niet nodig, want ik geef gewoon de eerlijke keukenprijs. Die persoonlijke en eerlijke benadering vind ik het allerbelangrijkst!”

Persoonlijk keukenadvies

De nuchtere, no-nonsense benadering zit bij Wim van Olm in het bloed. Hij snapt maar al te goed dat zijn klanten serieus genomen willen worden. “Of je nu een keuken zoekt met een klein of groot budget, of dat je zelfs als vastgoedeigenaar een heel appartementencomplex wilt voorzien van keukens, iedereen krijgt evenveel aandacht. Ik geloof erin dat de keuken de ziel van het huis is. Vrijwel iedereen is tegenwoordig in staat een maaltijd te bereiden en samen eten brengt gezinnen en vrienden bij elkaar. Mensen brengen zo een aantal uur per dag door in hun keuken. Een goed ingerichte keuken, geheel volgens eigen smaak, is dus onmisbaar. Het maakt mij ontzettend gelukkig als ik, binnen het budget, samen met de klant de perfecte keuken weet samen te stellen. Ik neem maar al te graag de tijd om door te gaan tot de klant helemaal tevreden is.”

De service moet goed zijn

Een keuken kopen kan overal. “Maar als ik één ding geleerd heb van al die jaren in dit vak, is dat mensen een keuken uitzoeken op gevoel. Het hele koopproces moet goed voelen. Ik vind het dan ook belangrijk toegankelijk, laagdrempelig en klantvriendelijk te zijn. Dat vind ik zelf belangrijk, dus dat wens ik mijn klanten ook. Ik zou zeggen, wees welkom in mijn showroom in Stolwijk! Het is het handigst om een afspraak te maken, zodat ik alle tijd voor je kan nemen en je alle nodige persoonlijke aandacht kan geven. Een afspraak maken kan per telefoon of per mail.”

Olmkeukens
Nijverheidsweg 5, Stolwijk
T. 0182-604460
www.olmkeukens.nl