Samenwerken voor een optimaal resultaat

0
1900
Hills accountants en adviseurs

Nabij de kruising Grindweg-Molenlaan in Rotterdam staat het kantoor van Hills accountants en adviseurs. Al bijna negentig jaar ondersteunt en adviseert Hills ondernemers en particulieren in de regio Rotterdam en daarbuiten. Ook steeds meer bedrijven en inwoners uit Lansingerland weten de weg naar het kantoor te vinden. Het kantoor is makkelijk bereikbaar en heeft een eigen parkeerterrein.

Brede expertise

Hills accountants en adviseurs ondersteunt met accountancy en fiscale diensten, maar vooral met breed advies op financieel, fiscaal en HRM gebied. Bij Hills wordt veel belang gehecht aan het opbouwen en onderhouden van een langdurige vertrouwensrelatie met klanten. Veel klanten komen al jaren over de vloer, zelfs van generatie op generatie.

Ondernemers en particulieren

Ook particulieren zijn welkom bij Hills voor hulp bij praktische zaken, zoals de aangifte inkomstenbelasting, schenk- of erfbelasting. Maar ook vooral voor advies, bijvoorbeeld over vermogensoverdracht. Een deskundig advies kan flink fiscaal voordeel opleveren.

Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand is er (digitaal) inloopspreekuur bij Hills. Tijdens het spreekuur kunt u vrijblijvend kennismaken met Hills. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor een afspraak op een ander moment.

Op zoek naar een leuke baan in de accountancy? Kijk op de website voor vacatures of neem contact op.

Hills accountants en adviseurs
Grindweg 82, Rotterdam
T. 010-4220833
www.hillsadviseurs.nl / info@hillsadviseurs.nl