Dé godin op het gebied van schoonheid. Aphrodite Clinic staat voor kwaliteit en transparantie.

0
2024
Aphrodite Clinic

Liefde, ook uw huid verdient het. Maak kennis met Aphrodite Clinic, de kliniek die alle kennis en kwaliteit biedt op het gebied van laserontharing, huidverjonging en -verbetering. Gevestigd in het centrum van Nijmegen (Plein 1944) met 364 m2 aan ruimte om klanten te ontvangen, werkt een team van professionele huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten dagelijks met de meest innovatieve technieken en kwalitatieve huidproducten. Dit om de beste zorg en liefde te kunnen geven voor uw huid.

De ondernemingsgeest van Aphrodite Clinic

Jong, leergierig en ambitieus, deze begrippen klinken voor de échte ondernemer natuurlijk bekend in de oren. Het zijn dan ook de eigenschappen die het gezicht achter Aphrodite Clinic, Wusala Alibeyli, het beste omschrijven. Tijdens haar studie huidtherapie aan de Haagse Hogeschool kwam haar ondernemingsgeest namelijk al naar boven. De keuze voor haar stageperiode van een halfjaar, was dan ook snel gemaakt. Wusala was geselecteerd om stage te lopen bij de meest gerenommeerde huidkliniek van Zuid-Korea, namelijk Oracle Clinic, gevestigd in Seoul. Deze hoofdstad is hét walhalla voor gespecialiseerde huidbehandelingen.

Wusala heeft dan ook zeer waardevolle kennis en ervaringen opgedaan door te werken met de meest geavanceerde apparatuur waarbij de kwaliteiten en resultaten van de huidbehandelingen leidend zijn. Tijdens haar stage heeft Oracle Clinic haar gevraagd om in Zuid-Korea te blijven werken. Wusala heeft dit aanbod overwogen, echter overtrof haar ondernemingsgeest dit aanbod en besloot zij Aphrodite Clinic in Nederland op te richten. Er is veel potentie in de Nederlandse beauty industrie omdat de kwaliteit niet op het niveau ligt van Zuid-Korea. Hier wilde Wusala dus verandering in aanbrengen door het opstarten van een eigen kliniek. Het streven van Aphrodite Clinic is dan ook om altijd een eerlijk advies te geven over welke resultaten de klant kan verwachten. Inmiddels is Wusala al ruim twee jaar de drijvende kracht achter Aphrodite Clinic. Met een team van 10 specialisten en een groot scala aan huid- en laserbehandelingen, staan zij elke dag klaar voor uw huidcomplicaties zoals; overbeharing, hyperpigmentatie en acné (littekens). Aphrodite Clinic blijft investeren in de nieuwste technieken op het gebied van de huid zoals de GentleMax Pro en Fotona laser, maar ook de beste huidproducten van SkinCeuticals en Mesoestetic. Ook worden er voortdurend trainingen in binnen- en buitenland gevolgd om dé kwaliteit te leveren die verwacht wordt van een huidkliniek.

Aphrodite Clinic

Specialist op het gebied van laserontharing

Zorgeloos kunnen genieten van een mooie, haarvrije huid. Dat is een droom voor veel vrouwen én mannen. Tegenwoordig mag ongewenst gezichts- of lichaamshaar ons levensplezier zeker niet meer beïnvloeden. Aphrodite Clinic biedt dan ook dé oplossing op het gebied van definitief ontharen van de huid. In de kliniek wordt gebruik gemaakt van twee hoogwaardige GentleMax Pro lasers die op een zeer effectieve manier de haarzakjes vernietigen. De ontharingslaser zorgt ervoor dat 85-90% van de haren permanent verwijderd worden. Hierdoor zal er geen ongewenst lichaamshaar meer terug groeien. Een bijkomend voordeel is dat de laser geschikt is voor ieder huidtype. De behandelingen worden in de meeste gevallen 3 tot 6 keer herhaald en de eerste resultaten zijn al na twee tot drie weken zichtbaar.

Cosmelan: dé oplossing voor hyperpigmentatie

Onesthetische pigmentvlekken van de zon of zwangerschap melasma kunnen invloed hebben op uw zelfbeeld. U wilt het liefst zo snel mogelijk af van de pigmentvlekken in uw gezicht, maar hoe is dit te realiseren? “Met de revolutionaire Cosmelan behandeling streven wij ernaar om het pigment geheel te laten verdwijnen, dit is wel afhankelijk van uw huidindicatie. In elk geval kunnen wij u garanderen dat de pigmentatie zal verminderen in de loop van tijd”, aldus Wusala.

Uw huid zal voor de behandeling gescand worden met de Observ 520 X, door middel van foto’s wordt de diepte van het pigment in kaart gebracht. Op deze manier kan de huidtherapeut eventuele huidproblemen in een vervroegd stadium traceren en de behandeling aanpassen voor ieder individu. Tijdens de intensieve behandeling zal er een masker op de huid aangebracht worden waarbij ophopingen van melanine (biologisch pigment) verwijderd worden om de depigmentatie in gang te zetten. Ook helpt het masker ervoor dat de aanmaak van melanine (pigment) op celniveau gereguleerd wordt om een nieuwe, zachte en heldere huid te creëren. Op deze manier voorkomt u de vorming van nieuw pigment.

De Cosmelan behandeling is geschikt voor ieder huidtype en u heeft slechts één behandeling nodig. Het resultaat is na één tot drie maanden namelijk al zichtbaar. Om het beste resultaat te bewerkstelligen is het belangrijk om de bijgeleverde crème nauwgezet te blijven gebruiken om de resultaten te optimaliseren.

Aphrodite Clinic

Huidverjonging: de Fotona laser biedt mogelijkheden

Bij Aphrodite Clinic zal er vanaf augustus 2021 gebruikgemaakt worden van de innovatieve Fotona Dynamis laser. Dit is het nieuwste lasersysteem dat u een jeugdige uitstraling geeft. De laser zorgt met minimale downtime dat de jeugdigheid terugkomt door de huid te verbeteren, te verstrakken en te verstevigen. Huidproblemen zoals acné (littekens), hyperpigmentatie en rimpels in het gezicht worden verminderd en er wordt een natuurlijk herstelproces van de huid gecreëerd. De huid zal met behulp van de nieuwe Fotona laser oppervlakkig behandeld worden, waardoor de huid op een natuurlijke manier collageen aanmaakt. Dit zal zorgen voor een jonge uitstraling. Ideaal dus voor het behandelen van imperfecties en oppervlakkige huidbeschadigingen. In totaal heeft u 3 tot 5 behandelingen nodig met ieder een herstelperiode van 4 weken om de gewenste resultaten vast te houden.

Behandelplan op maat

“Persoonlijk advies, transparantie en betrouwbaarheid staan centraal in onze kliniek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u de huidzorg ontvangt, die uw huid verdient”, legt Wusala uit. “Bij Aphrodite Clinic begint de zorg al tijdens een uitgebreid intakegesprek, met één van onze huidprofessionals. Tijdens de intake zal er een analyse gemaakt worden van de huid waardoor de huidtherapeut een duidelijk behandelplan kan opstellen. Hiermee kunnen wij uw voortgang goed bijhouden en beslissingen nemen voor vervolgbehandelingen. Verder, wordt er besproken welke gebieden behandeld zullen worden, het aantal benodigde sessies die u nodig zal hebben en er wordt vastgesteld wat de prijsindicatie van de behandelingen zullen zijn. Het intakegesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.”

Kom in contact

Voor meer informatie, advies, of voor het maken van een afspraak is Aphrodite Clinic zeven dagen per week bereikbaar. U kunt het contactformulier op de website invullen of bellen naar het algemene nummer of het WhatsApp nummer.

Aphrodite Clinic
Plein 1944 24, Nijmegen
T. 024-2070206
WhatsApp: 06-47337859
www.aphroditeclinic.nl